design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Aurul umplut, "noua moda feminina". Noua escrocherie.

design
design
09 Ian. 12 | COMERT
Este pentru prima oara cand aud despre bijuteriile din aur umplut. Stiu, nu e bine sa imi formez o parere fara sa cunosc detaliile produsului, insa de data asta voi face o exceptie. Asadar, voi cauta informatii despre produs, convins fiind ca aceste bijuterii sunt niste chinezarii ordinare.
1 COMENTARII

Piata Moghioros -- Comanda minima la taraba

design
design
01 Iul. 11 | COMERT
Ajunsa in piata intamplator, fara a-si propune sa cumpere cat pentru a umple debaraua de acasa, sora-mea a vrut sa cumpere cateva legume. La prima taraba, taranul a refuzat sa o serveasca pe motiv ca "eu nu vand de 2-3 lei". La urmatoarea taraba aceeasi poveste, dar si o explicatie...
1 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design