design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Contact

Daca doriti ca reclama Dvs. sa apara pe acest site, scrieti-ne un e-mail la:

uciga_l_toaca /arond/ yahoo . com

Va rugam sa includeti in mesaj datele Dvs. de contact, natura serviciului pe care il promovati, durata aproximativa pentru care sunteti interesat de promovare, ca dealtfel si formatul* banner-ului pe care doriti sa il postam.
Multumim.

Nota:

Sunt excluse de la a fi prezentate urmatoarele:
- reclame la tigari
- servicii/produse erotice
- servicii de chat prin SMS cu suprataxa
- reclame pentru jocuri de noroc
- evenimente sportive cu caracter violent (box, K1 etc.)
- bannere politice

*
Header: < 700 px / 60 px
Coloana dreapta: 275 px / 1px <
In interiorul articolelor: < 480px / 1px <
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design