design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Cate stele sunt in Univers?

design
design
03 Oct. 12 | DESCOPERA
Unul dintre cele mai interesante situri din online-ul romanesc, consider eu, este Descopera.ro. Vi-l recomand. Citeam adineauri acolo un articol publicat in 2010, despre estimarile recente ale oamenilor de stiinta cu privire la numarul de stele existente in Univers -- 300 de sextilioane!
1 COMENTARII

Curiosity killed the cat.

design
design
02 Feb. 12 | DESCOPERA
Citind un articol din editia de astazi a ziarului online Gandul am aflat ca "savantii rusi au ajuns in pragul"... de a se lovi cu capul de prag. Dar si pe noi odata cu ei. Savantii "in sfarsit vor putea dezlega misterul lumii ascunse sub gheata Antarcticii de peste 20 de milioane de ani."
1 COMENTARII

Lovejoy -- fulgul de zapada pe care Soarele il lasa rece.

design
design
17 Dec. 11 | DESCOPERA
"Lovejoy", adica "placerea dragostei" in traducere libera... Ce nume de starleta porno! Cometa Lovejoy, un bulgare de gheata cu diametrul de 200 de metri, a traversat ieri coroana solara sfidandu-i temperatura de 1 milion de grade celsius. Micul punct a ramas rece in fata maretiei Soarelui.
1 COMENTARII
In viitorul apropiat, vom putea copia 10 filme intr-o secunda.
design
design
30 Iul. 10 | DESCOPERA
Intel a creat prima conexiune de tipul end-to-end cu lasere integrate, bazata pe siliciu si fotoni. Noua tehnologie va revolutiona modul in care sunt concepute computerele, le va imbunatati drastic performantele si le va scadea consumul de energie.
1 COMENTARII

Ramane Polul Nord fara gheata?

design
design
21 Iul. 10 | DESCOPERA
Pentru al patrulea an consecutiv, suprafata ghetarilor arctici continua sa se reduca. Potrivit datelor cercetatorilor americani, acest indicator a atins cel mai scazut nivel din ultimii 100 de ani, ritmul de topire urmand sa se accelereze in urmatorii ani.
4 COMENTARII

Lipsa petelor solare poate fi calmul dinaintea furtunii.

design
design
24 Iun. 10 | DESCOPERA
Lipsa petelor solare impreuna cu alte indicii indica faptul ca activitatea magnetica a Soarelui se diminueaza si ca Soarele se afla intr-un proces de micsorare. Cumulate, rezultatele arata in interiorul Soarelui se intampla ceva cu adevarat deosebit.
4 COMENTARII

BMW Vision EfficientDynamics intra in productie in 2013.

design
design
03 Feb. 10 | DESCOPERA
Conceptul hibrid Vision EfficientDynamics a fost prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Frankfurt. BMW a hotarat recent trecerea la productia in serie a modelului, dupa ce acelasi lucru fusese anuntat pentru conceptele Audi e-Tron si Mercedes Benz SLS electric.
5 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design