design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design
Universul si prostia umana...
design
design
02 Feb. 12 | DIVERSE
"Universul si prostia umana sunt infinite. Dar despre Univers nu sunt atat de sigur." Citatul ii este atribuit lui Einstein, insa legatura sa cu fizicianul german este incerta. Asta nu face ideea mai putin adevarata. Prostia umana chiar nu cunoaste limite. Dovada este in imaginea alaturata.
0 COMENTARII

Omul este incapabil sa fie lucid in fata unui santaj sufletesc.

design
design
27 Ian. 12 | DIVERSE
Internetul este singurul mediu liber creat de catre oricine doreste sa participe, indiferent de cetatenie, etnie, nivel de inteligenta, pregatire profesionala, conditie economica si apartenenta ideologica. De aceea, Internetul e locul unde prostia umana poate fi observata cel mai usor.
1 COMENTARII

Sa vorbim despre universul fascinant al legislatiei rutiere. ( III )

design
design
11 Dec. 11 | DIVERSE
Am sa va spun imediat ce anume mi-a mai scos peri albi din Codul Rutier. Mai intai hai sa ne amuzam dand click aici pentru a ameti pagina Google, sau aici pentru a inclina-o. Comanda din urma merge si cu cuvantul "askew". Eu am descoperit efectul cautand "tilt" si am crezut ca mi s-a virusat PC-ul.
0 COMENTARII

Sa vorbim despre universul fascinant al legislatiei rutiere. ( II )

design
design
09 Dec. 11 | DIVERSE
Pentru a nu mai merge in paralel cu postarile dedicate intrebarilor stupide din chestionarele auto si cu cele despre articolele bizare din codul rutier, le voi pune pe toate la un loc. In acest episod aflam ca atata timp cat nu esti implicat intr-un accident nu e musai sa cunosti legislatia.
1 COMENTARII

Dinamo Zagreb se vinde greu in UEFA Champions League.

design
design
09 Dec. 11 | DIVERSE
Aseara am asistat la... cel mai nesimtit blat din istoria fotbalului -- un dublu aranjament in cea mai importanta competitie sportiva inter-cluburi a lumii. Aranjamentele au avut loc in grupa D a UEFA Champions League, la meciurile Dinamo Zagreb - Olimpique Lyon si Ajax - Real Madrid.
0 COMENTARII

Sa vorbim despre universul fascinant al legislatiei rutiere. ( I )

design
design
04 Dec. 11 | DIVERSE
Habar n'aveam ca o masina poate avea un stapan. Stapani au animalele, sclavii si eventual mosiile -- majoritatea dintre ele incluzand animale, candva si sclavi. Eu stiam masinile au proprietari, fiind obiecte, bunuri. Insa... m-am inselat. Noroc ca mi-a mai deschis ochii Codul Rutier.
0 COMENTARII

Wikipedia iese periodic la cersit.

design
design
19 Noi. 11 | DIVERSE
1 miliard USD este totalul donatiilor anuale la care vrabia-malai-viseaza organizatia non-profit Wikipedia. Insa ce-i asa non-profit la un site web care cheltuie anual miliardul? Pai... Si eu pot avea profit zero, ba chiar pot avea pierderi daca "cine imparte parte isi face" un salariu cu multe zerouri.
1 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design