design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Hagi a interzis ascultarea manelelor in Academia sa.

design
design
10 Ian. 10 | DIVERSE
In opinia lui Gheorghe Hagi, manelele influenteaza in mod negativ copiii care aspira sa ajunga fotbalisti profesionisti. Din acest motiv, "regele" a hotarat interzicerea acestui stil muzical la Academia de fotbal care ii poarta numele.
ZOOM & GALERIE
Cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor, Gica Hagi, si-a explicat hotararea prin faptul ca doreste preluarea unor practici care au dat roade in tarile europene cu un fotbal dezvoltat: "Ne-am inspirat din filosofia Barcelonei, care isi educa jucatorii in primul rand ca oameni, inainte de a se preocupa de ce fac pe teren. Si incerc sa o aplic la Academie", a declarat Hagi.

Primul care s-a aratat lezat de decizia luata de Gica Hagi a fost cunoscutul impresar de manele Dan Bursuc. Acesta il acuza pe Hagi de discriminare, considerand ca talentul fotbalistic si preferintele muzicale nu au nicio legatura: "Este o discrimiare. Ce are maneaua cu talentul omului? Daca asculta manea nu mai dribleaza bine? Sa asculte cantonete, operete, muzica simfonica si vor iesi unii dintre cei mai mari fotbalisti", cochide ironic impresarul.
Un alt manelist cunoscut - Adi Minune - se declara contrariat de hotararea "regelui", subliniind faptul ca si lui Hagi ii plac manelele: "Nu exista om caruia sa nu-i placa maneaua, doar ca nu toti recunosc. Lui Gica Hagi chiar i-am cantat", a declarat cantaretul.

Stefan M.
PE ACEEASI TEMA : hagi, manele, fotbal
#1. Alin - Alin
trimis la 07.02.10, ora 03:48
Ce vrea sa zica Inaltimea Sa este ca daca unui om nu ii place ceea ce lui ii place, adica maneaua, pentru el acel om nu exista.
Comenteaza
NUME
E-MAIL
WWW
CUVANT
introdu cuvantul de validare
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design