design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design
Exista tari ai caror cetateni sunt constransi sa voteze.
design
design
10 Ian. 10 | DIVERSE
In sistemele democratice, organizarea scrutinelor electorale presupune un efort financiar important al bugetulului de stat. In unele tari aceste cheltuieli isi gasesc justificarea, obtinandu-se cu ajutorul legii o prezenta la vot de pana la 98%.
0 COMENTARII
Hagi a interzis ascultarea manelelor in Academia sa.
design
design
10 Ian. 10 | DIVERSE
In opinia lui Gheorghe Hagi, manelele influenteaza in mod negativ copiii care aspira sa ajunga fotbalisti profesionisti. Din acest motiv, "regele" a hotarat interzicerea acestui stil muzical la Academia de fotbal care ii poarta numele.
1 COMENTARII
Vom putea castiga la Loto 6/49 si cu trei numere.
design
design
09 Ian. 10 | DIVERSE
Incepand din acest an, numarul romanilor care vor trece pe la casieriile loteriei va fi mai mare. Conducerea loteriei intentioneaza ca incepand din primavara sa premieze si jucatorii care vor ghici doar trei dintre cele sase numere norocoase.
2 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design