design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Vom putea castiga la Loto 6/49 si cu trei numere.

design
design
09 Ian. 10 | DIVERSE
Incepand din acest an, numarul romanilor care vor trece pe la casieriile loteriei va fi mai mare. Conducerea loteriei intentioneaza ca incepand din primavara sa premieze si jucatorii care vor ghici doar trei dintre cele sase numere norocoase.
ZOOM & GALERIE
Initiativa modificarii sistemului de premiere la jocul Loto 6 din 49 apartine directorul general al Loteriei, Gheorghe Benea, care intentioneaza ca in perioada imediat urmatoare sa o supuna aprobarii Consiliului de Administratie al institutiei. Daca initiativa va fi aprobata, pe langa cele trei categorii de castiguri deja existente va aparea o a patra care va premia si variantele in care sunt inregistrate doar trei numere castigatoare. Spre deosebire de categoria a I-a, unde sansele de castig sunt de 1 la aproximativ 14 milioane, sansa ca cineva sa prinda trei numere castigatoare jucand o varianta simpla este de 1 la 46. In aceste conditii este de asteptat ca la categoria a IV-a castigurile sa nu se ridice cu mult peste investitia facuta, dat fiind faptul ca suma alocata acestei categorii se va imparti intre foarte multi castigatori.

Fondul de castiguri alocat acestei eventuale a IV-a categorii va presupune reducerea fondurilor alocate primelor trei categorii - asadar o mica scadere a valorii premiilor acestora.

Stefan M.
PE ACEEASI TEMA : loto
#2. Ogica
trimis la 01.05.10, ora 19:17
LOOLL, am citit acum in ziar ca incepand cu extragerea de maine se va castiga si cu 3 numere. Dimineata vorbeam de lup si lupu la usa !! F TARE
Comenteaza
#1. Ogica
trimis la 01.05.10, ora 08:20
Suntem in mai si nu au introdus nici un castig cu 3 numere. Poate daca ii sunati voi si le aduceti aminte, altfel ramane doar gura de ei si iar ii bate la fundu gol aia de la Antena1 cu Tele Euro Bingo showul lor..
Comenteaza
NUME
E-MAIL
WWW
CUVANT
introdu cuvantul de validare
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design