design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design
Duminica inchis! Mergem la biserica.
design
design
22 Iun. 11 | ECONOMIE
Traducerea anuntului afisat la intrarea intr-un magazin alimentar din piata Moghioros: "Duminica ne merge prost, asa ca mai bine stam acasa. Daca tot stam acasa, hai sa intoarcem situatia in favoarea noastra pozand in parintii crestinismului: <<Noi nu inselam clientul. Avem frica de Dumnezeu.>>"
0 COMENTARII
Evaziune fiscala la usa cabinetului premierului Boc.
design
design
29 Iul. 10 | ECONOMIE
Bufetul din interiorul Palatului Victoria nu dispune de o casa de marcat; astfel ca vanzatorii nu elibereaza niciodata un bon fiscal. Pentru a se retine ce produse au fost vandute, acestea sunt trecute intr-un caiet, iar banii incasati sunt tinuti intr-o cutie de carton.
0 COMENTARII

China, cea mai mare putere economica a lumii?

design
design
23 Ian. 10 | ECONOMIE
China pare sa fi avut de castigat de pe urma crizei financiare. In timp ce economiile vestice au cunoscut un usor declin in decursul anului 2009, economia Chinei a avut un traseu diametral opus, sustin specialistii companiei de audit si consultanta PwC.
1 COMENTARII
Black Line - prima serie de autoturisme de lux marca Dacia.
design
design
11 Ian. 10 | ECONOMIE
Dacia pregateste lansarea in Franta a unei editii limitate a modelelor Sandero, Logan si Logan MCV, denumita Black Line. Printre altele, automobilele seriei vor fi dotate cu geamuri actionate electric, inchidere centralizata si servodirectie.
0 COMENTARII
Impozitul forfetar, o gluma la care criza financiara nu rade.
design
design
11 Ian. 10 | ECONOMIE
Anul 2009 nu a fost doar anul negru al firmelor mici. Spre finalul anului mai multe companii mari ale pietei si-au declarat falimentul pe fondul crizei financiare. Ultimul astfel de caz este cel al editurii Nemira, care la finalul saptamanii trecute a intrat in insolventa.
2 COMENTARII
Este preconizata introducerea taxei pe drepturile de autor.
design
design
09 Ian. 10 | ECONOMIE
Printr-o modificare recenta a proiectului legii pensiilor, Ministerul Muncii a inclus in randul veniturilor din care se retine contributia la asigurarile sociale atat drepturile de autor, cat si pe cele din contracte de colaborare si conventii civile.
0 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design