design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

N'as fi scris despre accidentul provocat de Huidu...

design
design
19 Oct. 11 | LA IDEI
... daca nu-mi dadea ocazia sa scriu despre posibilitatea crearii unui sistem rutier care sa faca imposibila depasirea vitezei legale. L-am gandit in '95, adolescent fiind, si presupune transformarea limitatoarelor de viteza electronice auto in variabile controlate de... semnele de circulatie.
4 COMENTARII

Adevaru-i ca este tare, tare greu!

design
design
18 Aug. 11 | LA IDEI
Folosesc Internetul de 10 ani, timp in care mi s-a intamplat de cateva ori sa scriu un eMail, un comentariu sau un articol si sa pierd totul datorita proastei conexiuni. Este mult? Este putin?... Eu consider ca si o data daca se intampla este inacceptabil, cat timp totul putea fi evitat fara niciun efort.
0 COMENTARII

Mi-am pierdut telefonul prin casa. Rog compania Nokia sa il caute.

design
design
21 Iun. 11 | LA IDEI
Oricui i se intampla uneori sa nu mai stie unde si-a lasat telefonul, sa ceara cuiva sa-i dea un beep si sa constate ca telefonul este pe silentios. Asa ca ia-l de unde nu-i! Mie mi s-a intamplat asta chiar ieri. Trebuia sa ies din casa in 5 minute; chiar n'aveam timp sa imi caut telefonul cu orele, ca alta data.
3 COMENTARII
Reclame neconventionale vizibile din avion, sau prin Google Maps.
design
design
17 Mai 11 | LA IDEI
Sunt creativ, uneori... Atunci cand "mintea mea in gandul ei" reflecteaza la orice nimic. Daca "lenea este mama filosofiei", atunci creierul meu este foarte odihnit. Mai conteaza! Ideea e ca, mai devreme sau mai tarziu, tot ce gandesc vad pus in pratica de altii, sau aflu ca deja exista.
0 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design