design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Adrian Orfanul Minune, castigator la "Romanii Au Talent".

design
design
26 Apr. 11 | PE SCURT
Aseara a avut loc la la ProTV finala concursului "Romanii Au Talent", la finalul careia hip-hopperul Adrian Tutu a fost desemnat de catre dragii nostri concetateni drept cel mai talentat roman. Voi comenta pe marginea subiectului dupa ce imi vor trece nervii si dezgustul total.
ZOOM & GALERIE


Stefan M.
PE ACEEASI TEMA : societate, spectacole, televiziune
#4. mishu
trimis la 29.04.11, ora 15:15
Pai bai nene... ai trimis SMS-uri sa votezi cu cine vroiai sa castige? Presupun ca nu (trebuie sa fii prost nitel sa le dai bani). Asa ca prostimea a ales.
Bwhahaha
Comenteaza
#3. Milionareasa
trimis la 28.04.11, ora 17:56
Ia uiti undi era invidiaaaaaaaaaaaaaa :)) too late the damege was done
Comenteaza
#2. nea nicu
trimis la 26.04.11, ora 17:39
pentru cei care au totusi un pic de bun simt pun intrebarea: chiar exista termen de comparatie intre un contra tenor si un hip hopper - fie el unul bun? Ceea ce oricum nu e cazul lui Tzontzonel asta...
Comenteaza
#1. NeOm
trimis la 26.04.11, ora 14:48
=)) mai stiu o persoan care dupa ce au trimis 3 mesaje....se ruga de mine sa ii dau telefonu meu sa dea mesaje...chiar nu ma fascinat castigatoru....total varza.
Comenteaza
NUME
E-MAIL
WWW
CUVANT
introdu cuvantul de validare
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design