design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Ipocrizie in mare stil... feminin.

design
design
27 Dec. 11 | PE SCURT
Femeile, aceste fiinte nevinovate care arata cu degetul la obsedatii care nu se gandesc decat la sex... Adevarul e ca stiinta, tehnologia si 95% din patrimoniul cultural al omenirii au picat din cer. Ma rog! Asadar, femeile considera ca isi inseala iubitul doar daca sunt penetrate de un alt mascul.
ZOOM & GALERIE
"Dar Eu va spun ca ori si cine se uita la o femeie, ca s'o pofteasca, a si preacurvit cu ea in inima lui."
Isus

Sunt ateu, insa n'am spus niciodata ca unele idei bisericesti nu-s obiective. Ma intreb daca duduile care au raspuns la chestionarul de pe ele.ro cred in Dumnezeu, sau cred doar in ceea ce nu le deranjeaza din intreaga idee de Dumnezeu. Asta conform teoriei probabilitatii, dat fiind faptul ca statistica arata ca majoritatea covarsitoare a romanilor sunt, vai!, credinciosi. Pentru ca eu vad lucrurile cam asa: ori crezi si iei totul ca la carte, ori nu crezi.

Ori esti un ipocrit.

Stefan M.
PE ACEEASI TEMA : religie, societate, femei
#1. nea nicu
trimis la 08.01.12, ora 06:43
eu ma intreb doar cat la suta dintre femeile ce au raspuns se mint singure pt a se simti mai bine cu ele insele :)
Comenteaza
NUME
E-MAIL
WWW
CUVANT
introdu cuvantul de validare
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design