design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Norocul este cel mai important in viata.

design
design
03 Feb. 12 | PERSONAL
Am una din zilele acelea... Ma simt la voia intamplarii. Cred ca aia care fac teoria gandirii pozitive sunt aceiasi cu cei care sustin ca ceea ce nu te omoara te face mai puternic. Ambele idei sunt niste vorbe goale care nu pot iesi decat din gura unuia care inca nu s-a lovit zdravan de un obstacol.
0 COMENTARII

Spuneam mai jos ca omul este incapabil sa fie lucid...

design
design
30 Ian. 12 | PERSONAL
... in fata unor santaje sufletesti. Imaginea alaturata a strans pe FaceBook cateva sute de like-uri, share-uri si comentarii ale unor oameni milosi care in loc sa comenteze ceea ce vad au comentat cliseele africane care le-au rulat in capetele alea uni-neuronale.
0 COMENTARII

"Oameni educati, de calitate si bun simt. Modele pentru societate."

design
design
22 Ian. 12 | PERSONAL
Imi doresc si eu asta, insa balta n'are peste. Luati-va gandul, oameni buni! Aici poti intra linistit in orice institutie a statului si sa incepi sa flegmezi in stanga si in dreapta pe toata lumea. Pentru ca Romania este o tara plina de incompetenti, unde adevaratul brand de tara este "merge si asa".
0 COMENTARII

Nokia are (probabil) cele mai proaste setari pentru modul video.

design
design
27 Dec. 11 | PERSONAL
Nu stiu daca setarile din fabricatie ale telefoanelor altor branduri difera, dar stiu ca setarile modului video ale Nokia X3-02 si Nokia 5228 sunt gandite cu fundul. Sunt gandite atat de prost incat, mie unul, mi-au ridicat tensiunea instantaneu. 5228-ul a si invatat sa zboare din acest motiv.
2 COMENTARII

Anomaliile examenului de traseu pentru obtinerea permisului auto.

design
design
10 Dec. 11 | PERSONAL
N'o fi traseul la fel de important ca Bacalaureatul, insa este si el unul dintre testele dificile la care ne supune viata. Cel putin pe unii dintre noi. Si nu dificultatea sofatului ar fi o problema, cat masura in care politistul examinator este o fire dificila, sau pur si simplu una careia nu-i esti pe plac.
0 COMENTARII

Dilema in Cotroceni: AFI sau AnuFI

design
design
20 Aug. 11 | PERSONAL
Ca o veritabila pasare de noapte ce sunt, cunosc toate magazinele non-stop din Dr. Taberei si cateva din cartierele invecinate. Preferatul meu este Real -- AFI Cotroceni. Este mare, aprovizionat... si imprevizibil. Acolo, cumparaturile nocturne sunt deseori pline de suspans.
2 COMENTARII

... dezamagit de radioul meu Sony.

design
design
14 Aug. 11 | PERSONAL
Mi-am cumparat un aparat radio, ieri. Cum televizor nu mai am de foarte multi ani, mi-am zis ca un radio n'ar strica sa am, totusi. Mai scot si eu capul din grota, mai aud o stire... Asta in completarea documentarelor de pe YouTube si a informatiilor din editiile online ale diferitor ziare si reviste.
0 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design