design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Altii Au Talent

design
design
09 Mai 11 | PERSONAL
Acum... spuneti voi, asta poate fi numit talent, asa, sustinut de maica-sa in culise? Ce cauta la emisiune daca nu-i orfan? Unde esti tu, Adriane? Tutule, arata-le tati... invata-i tu pe fraierii aia ce inseamna talentul adevarat. Canta-le-o p'aia cu "In Australia Multa Adrenalina"...
ZOOM & GALERIE
... mda! Recunosc ca am o mare problema cu "cel mai talentat dintre pamanteni", Adrian Tutu. Pentru mine, faptul ca individul asta anti-talent a avut tupeul sa se prezinte la "Romanii Au Talent" a fost un soc, iar faptul ca a si castigat m-a revoltat peste masura. Mai nou, am alergie la numele "artistului", si cred ca alergia ma va insoti pentru multa, foarte multa vreme. Daca lui i-am detestat tupeul, faptul ca a castigat competitia nu-l pot pune decat pe seama romanilor care l-au votat; niste oameni care au avut sub nas bunul-gust si mahalaua si au ales-o pe cea din urma.

Ia sa vedem cam ce fel de talente sunt apreciate la emisiunile similare de pe alte meleaguri. Avem mai sus un pusti de 14 ani, noua senzatie a versiunii "Australia Are Talent" (salt la 1:45). Voi continua cu o copila in varsta de 10 ani din SUA, Jackie Evancho, care este preferata mea, cu Bogdan Ota, un pianist roman aflat la munca in Norvegia si care participa la "Norvegia Are Talent", plus alti cativa concurenti care m-au impresionat dintre cei gasiti pe YouTube.

Jackie Evancho -- Pie Jesu (salt la 1:25)Jackie Evancho -- Mio Babbino Caro (salt la 1:41)Bogdan Ota (salt la 2:00)Connie TalbotPaul Potts -- Nessun Dorma (salt la 0:40)Danyl Johnson (salt la 0:25)... nu in ultimul rand, iata-l si pe singurul om din lume care, daca ar fi concurat la "Romanii Au Talent", i-ar fi pus in imposibilitatea de a se putea hotari cu cine voteaza pe sustinatorii lui Adrian Tutu. Este vorba de Mr. Methane.Umbla vorba prin targ ca organizatorii de la "Britain's Got Talent" au vandut formatul emisiunii catre ProTV impreuna cu cateva recuzite de care nu mai aveau nevoie, printre care si microfonul cu noroc din imagini.

Stefan M.
PE ACEEASI TEMA : muzica, spectacole
#3. Anonim
trimis la 22.08.12, ora 09:21
God Avril's become hobrlrie . Her music didn't change for the best. She had her rough on the edge punk style and she turned into overly pop meh. She lost her interesting roughness to me She's still a great singer though, but this song has too much effects and her voice is overcome by the music
Comenteaza
#2. NeOm
trimis la 26.05.11, ora 01:43
=)) foarte tare.... iar finalu articolului... =)) cum se pune aplauza din emoticon ?
:))
Comenteaza
#1. sk8grl
trimis la 15.05.11, ora 18:47
Gizas Craist :)) foarte buna selectia si finalu eeee aaapoteotic =)))))))
Comenteaza
NUME
E-MAIL
WWW
CUVANT
introdu cuvantul de validare
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design