design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

"Oameni educati, de calitate si bun simt. Modele pentru societate."

design
design
22 Ian. 12 | PERSONAL
Imi doresc si eu asta, insa balta n'are peste. Luati-va gandul, oameni buni! Aici poti intra linistit in orice institutie a statului si sa incepi sa flegmezi in stanga si in dreapta pe toata lumea. Pentru ca Romania este o tara plina de incompetenti, unde adevaratul brand de tara este "merge si asa".
ZOOM & GALERIE
Cand te muti singur intr-o tara straina inveti relativ repede limba acelei tari. Daca nu din placere, atunci din nevoie. Dar o inveti! Insa daca nu te muti singur, ci cu familia si cu un grup de prieteni, ei bine, inveti mai greu limba straina si mai stalcit. Iar asta pentru ca ai tot timpul cu cine sa vorbesti in limba materna.

Pestele se impute de la cap. Romania s-a imputit de la Bucuresti, pentru ca Bucurestiul da tonul din postura de oras-Capitala mega-cocalarizat! Este ticsit cu tigani, santieristi si tarani. Si cu progeniturile lor.

Ceausescu a adus aici colonii intregi de tarani-barati care au muncit la "cladirea socialismului". Una este sa ajunga "la oras" un cioban care se raporteaza la oraseni, unul care daca nu intra in ritmul locului este marginalizat (asa ca incearca sa se adapteze fie si numai pentru ca se vede nevoit), si alta este sa aduci aici o mare masa de astfel de oameni care, socializand intre ei, se simt "ca acasa" si n'au niciun motiv sa se adapteze noului mediu.

Bucurestiul n'are identitate. Aici gasim profesori universitari corectand lucrari in sufrageriile lor aflate perete in perete cu sufrageriile vecinilor manelari din ale caror boxe urla Salam, Guta si Adi Minune. Iar daca ne gandim ca Romania in sine este o tara de diplomari, atunci putem spune ca insasi intelectualii acestei tari, in special cei care ne conduc si care au ajuns in Capitala pe vremea studentiei, sunt niste parveniti care si-au achitat notele cu traistele aduse de la tara intr-o vreme in care alimentarile erau goale, iar doctorii te pupau in cur pentru un pachet de Kent.

Asa ca de unde "modele" si "oameni de calitate"? Imi doresc si eu exact ce isi doreste si domnul din imagine, stiu ca acelasi lucru si-l doresc si unii dintre voi, insa balta n'are peste. Luati-va gandul, oameni buni! Eu am o vorba... In Romania poti intra linistit in orice institutie a statului si sa incepi sa flegmezi in stanga si in dreapta pe toata lumea. Pentru ca Romania este o tara plina de incompetenti, unde in realitate brandul de tara este "merge si asa", iar fotbalul este sportul #3 in preferintele populatie, dupa spaga si furt.

... despre ipocrizia acestei tari ultra-religioase nici nu mai este cazul sa vorbesc.

Stefan M.
PE ACEEASI TEMA : societate
NUME
E-MAIL
WWW
CUVANT
introdu cuvantul de validare
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design