design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Cu care dintre lobii creierului va intelegeti mai bine?

design
design
24 Apr. 10 | PERSONAL
Conform cercetatorilor, directia in care vedeti rotindu-se silueta din animatia alaturata arata care este lobul dominant al creierului Dvs. In timp ce lobul stang al creierului este analitic, interesat de lucruri practice, lobul drept este intuitiv si interesat de arte.
4 COMENTARII

Salutul romanesc vs. salutul frantuzesc.

design
design
23 Apr. 10 | PERSONAL
Ofensati de gluma xenofoba a "salutului romanesc" pe care comicul francez Jonathan Lambert a facut-o la finalul saptamanii trecute, cativa tineri intelectuali romani -- "viitorul tarii" -- au luat atitudine si le-au dat francezilor o replica de o prostie monumentala.
4 COMENTARII

Gazeta Sporturilor? "Noua ne pasa de bani. Poate prea mult!"

design
design
22 Apr. 10 | PERSONAL
Incepand cu primavara lui 2009, mai-marii din redactia Gazetei Sporturilor au pus umarul la falimentarea fotbalului romanesc. Atunci, iesind la rampa cu sloganuri telenoveliste, acesti Hagi Tudose ai presei sportive si-au propus doar sa isi rotunjeasca veniturile.
3 COMENTARII
Prea multe aplauze pentru echipa momentului, FC Barcelona.
design
design
21 Apr. 10 | PERSONAL
Fotbalul ultimilor ani a fost dominat de "extraterestrii" de la FC Barcelona, continuatorii spectacolului fotbalistic inventat de vesnicii rivali -- "galacticii" de la Real Madrid. Insa cum se explica imensul val de simpatie aratat catalanilor de catre romani?
3 COMENTARII

In Lucian Bute admiram un campion, sau proslavim violenta?

design
design
19 Apr. 10 | PERSONAL
Exista discipline sportive in cazul carora sloganul latin "mens sana in corpore sano" se traduce prin "o minte nesanatoasa intr-un corp (ne)sanatos"; iar asta pentru ca, desi corpul unui "bataus de performanta" ar putea fi sanatos, psihicul lui nu poate fi decat unul bolnav.
6 COMENTARII
Homo Religiosus Profitorius; daunatorii din Gradina Domnului.
design
design
18 Apr. 10 | PERSONAL
Primii indivizi ai speciei au aparut in deserturile nordice ale continentului african, acum multe mii de ani, cand Soarele avea prostu' obicei de a se bloca pe bolta cereasca si zeii se aratau indivizilor din specia Homo Religiosus Profitorius sub forma de boscheti in flacari.
2 COMENTARII

George Carlin - Salvarea Planetei.

design
design
17 Apr. 10 | PERSONAL
"Nu sunt unul dintre acei oameni care isi fac griji din orice. Aveti astfel de oameni in jurul vostru? E tara plina de ei; oameni care n'au ce face toata ziua decat sa se ingrijoreze pentru orice; sunt ingrijorati pentru aer, ingrijorati pentru apa, ingrijorati pentru pamant."
5 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design