design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design
Dermatita seboreica sau psoriazis? (II)
design
design
16 Apr. 10 | PERSONAL
Dermatita seboreica se prezinta sub forma unor mici scuame, prezente in special pe scalp si in alte zone acoperite de par. Atunci cand este prezent pe scalp, psoriazisul il acopera in proportie de 80%. Multi dermatologi din Romania inca nu vad diferenta!
0 COMENTARII

Alimentele eco, sau "Povestea Porcului" in anul 2010.

design
design
14 Apr. 10 | PERSONAL
Cunoscute si ca "alimente bio", sau "organice", alimentele eco sunt produse de origine animala sau vegetala obtinute fara utilizarea substantelor chimice, fara adaosuri de aditivi sau alte substante sintetice, nemodificate genetic si neexpuse iradierii.
4 COMENTARII

Dermatita seboreica sau psoriazis? (I)

design
design
13 Apr. 10 | PERSONAL
Multe dintre afectiunile pielii au cauze ce nu sunt inca in totalitate explicabile pentru expertii dermatologi. In acest articol vom realiza o analiza comparativa a doua dintre afectiunile pielii, ce nu prezinta o rezolvare definitiva: psoriazisul si dermatita seboreica.
1 COMENTARII

La Microsoft, conversatiile in romana sunt la ordinea zilei.

design
design
12 Apr. 10 | PERSONAL
In ultimul deceniu am auzit vorbindu-se deseori despre "romanii de la Microsoft"; la succesul gigantului Microsoft pare sa isi fi adus aportul intr-atat de multi experti romani din domeniul IT incat limba romana a devenit cea de a doua "limba oficiala" a companiei.
5 COMENTARII

George Carlin - Religia este o abureala.

design
design
06 Apr. 10 | PERSONAL
"Trebuie sa va spun adevarul, oameni buni; cand vine vorba de abureala, de o abureala absoluta, de mare clasa, trebuie sa tremuri plin de veneratie in fata campionului tuturor timpurilor la capitolul promisiunilor false si al afirmatiilor exagerate -- religia!"
6 COMENTARII

111 ani de optimism. Fumatul poate sa ucida.

design
design
04 Mar. 10 | PERSONAL
Pall Mall sarbatoreste 111 de existenta, anunta British American Tobacco prin lansarea concursului "Sarbatorim 111" si impanzirea supermarketurilor cu un afis care poarta un mesaj sinistru: "111 ani de optimism. Fumatul poate sa ucida."
5 COMENTARII

Clientul nostru, stapanul nostru; are el totdeauna dreptate?

design
design
27 Feb. 10 | PERSONAL
Nu este cunoscut autorul expresiei "clientul nostru, stapanul nostru", insa ea provine din perioada interbelica si, cel mai probabil, deriva din cunoscutul slogan "le client n'a jamais tort" (clientul nu greseste niciodata); altfel spus, clientul are totdeauna dreptate.
3 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design