design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

"A zis ceva de Iliescu. Ca il voteaza pe Iliescu."

design
design
20 Dec. 09 | PERSONAL
Daca actorul Razvan Dumitrescu isi juca perfect rolul care i-a fost incredintat de catre Antena 3, poate ca nu mai era evidenta regizarea modului in care Traian Basescu urma sa afle despre publicarea unei filmari in care dansul apare lovind un copil.
0 COMENTARII
Impozitul forfetar - introdus tarziu, insuficient de bine gandit.
design
design
19 Dec. 09 | PERSONAL
Desi impozitul forfetar a speriat de moarte proprietarii a 127.000 de firme dintr-un total de 1,1 milioane, proprietari care au pus pe seama lui inchiderea subita a activitatilor din acest an, potrivit ONRC, in aceeasi perioada au fost inregistrate alte 120.000 de firme.
0 COMENTARII
Despic firul in patru cu Celine Dion - All by Myself.
design
design
18 Dec. 09 | PERSONAL
Melodia "All by Myself", scrisa si interpretata de Eric Carmen in anul 1975, este cunoscuta mai degraba in interpretarea lui Celine Dion din anul 1996. Avand initial o logica, in noua interpretare feminina versurile melodiei devin intrigante - citite printre randuri.
1 COMENTARII

Aportul diasporei la stabilitatea economiei romanesti.

design
design
17 Dec. 09 | PERSONAL
Conform tranzactiilor oficiale monitorizate de BNR, romanii din diaspora trimit anual in tara in jur de 6 miliarde de euro. Suma nu include, asadar, banii ajunsi in tara prin posta, prin soferii de pe autocare, prin delegati, sau pur si simplu adusi la purtator.
0 COMENTARII

"Votul diasporei ar trebui sa aiba o greutate mai mica."

design
design
16 Dec. 09 | PERSONAL
Fostul premier Adrian Nastase a comentat pe blogul sau contributia romanilor din diaspora la rezultatul scrutinului prezidential. Cautandu-i nod in papura, Nastase a omis faptul ca diaspora a tinut Romania departe de colapsul economic timp de doua decenii.
0 COMENTARII

Doua jumatati de masura nu vor face niciodata un intreg.

design
design
15 Dec. 09 | PERSONAL
Politicienii nu isi permit sa apara dinaintea electoratului altfel decat elevati, si pot oferi nenumarate interpretari diplomatice pentru ceea ce ne-au aratat intre cele doua tururi ale alegerilor prezidentiale. Insa, mai pe romaneste, vorbim despre prostitutie electorala.
1 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design