design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Coca-Cola invinge un Pepsi preocupat de actiuni caritabile.

design
design
18 Mar. 11 | PERSONAL
In rivalitatea veche de aproape un secol dintre Pepsi si Coca-Cola, anul 2011 are o insemnatate aparte. Pepsi a coborat pentru prima oara pe pozitia a 3-a in topul vanzarilor de bauturi carbogazoase pe piata americana, cedand pozitia a 2-a unui alt produs al companiei Coca-Cola: Diet Coke.
0 COMENTARII

Nobletea obliga: Google si FaceBook vin in ajutorul Japoniei.

design
design
16 Mar. 11 | PERSONAL
Despre situatia din Japonia sunt putine lucruri de comentat, si foarte multe de relatat. N'aveam sa abordez acest subiect greu accesibil chiar si ziaristilor de profesie, insa m-am razgandit atunci cand Google s-a dat in spectacol "activand" o asa-numita "celula de criza" pentru Japonia.
0 COMENTARII
Loterie, loterie... tu esti taxa pe prostie.
design
design
14 Mar. 11 | PERSONAL
Acesta e generalul in rezerva Andrei Kemenici, fost sef al unitatii militare din Targoviste unde, in decembrie 1989, a fost executat cuplul Ceausescu. Ei bine, in primavara lui 2010 generalul a intrat in gratiile zeitei Fortuna si a ghicit toate cele 6 numere castigatoare la jocul loto 6/49.
5 COMENTARII

Video sacadat pe YouTube? Schimba-i rezolutia.

design
design
25 Feb. 11 | PERSONAL
Aseara am urmarit un documentar pe YouTube. Desi era vorba despre un clip de 9 minute, dat fiind faptul ca s- a blocat in continuu la fiecare cateva secunde, vizionarea a durat aproape 20 min. A fost foarte deranjant... Intamplator, azi am aflat cum putea fi inlaturata mica neplacere.
0 COMENTARII

George Carlin -- The American Dream ("Visul American")

design
design
06 Feb. 11 | PERSONAL
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in picioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20* de ani."
3 COMENTARII

George Carlin -- Rolul claselor sociale intr-o societate.

design
design
03 Feb. 11 | PERSONAL
"Stii cum descriu clasele economice si sociale din aceasta tara?... Clasa conducatoare pastreaza toti banii, nu plateste nicio taxa. Clasa de mijloc plateste toate taxele, executa intregul volum de munca. Saracii sunt in peisaj doar pentru a speria de moarte clasa de mijloc."
3 COMENTARII

Dinozaurii au disparut in urma cu... cati ani?

design
design
27 Ian. 11 | PERSONAL
Un promo al Discovery HD mi-a amintit ca, in anul 2009, in Franta au fost descoperite cele mai mari urme de dinozaur... "de pe Terra". De parca au fost descoperite urme similare si pe alte corpuri ceresti. Ma rog! Problema este ca, de aceasta data, sunt foarte sceptic in privinta stiintei.
4 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design