design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Ghena din Spitalul Universitar Bucuresti, o sursa de microbi?

design
design
30 Dec. 10 | PERSONAL
Recent, mi-am facut un set de analize la Spitalul Universitar. Traversand culoarele spitalului, am observat ca anumite zone din apropierea saloanelor cu bolnavi s-au transformat in ghene de gunoi permanente; praful, murdaria si resturile alimentare par sa dainuie acolo de ani intregi.
4 COMENTARII

M-am pomenit cu preotul la usa.

design
design
20 Dec. 10 | PERSONAL
... presupun ca era iesit la sfintit case. In perioada aceasta se sfintesc casele, nu? Nu sunt sigur, pentru ca au trecut foarte multi ani de cand am bagat in casa ultimul preot sa-mi stropeasca peretii. Despre preotul de azi, insa, vreau sa va spun ca a fost special. M-a lasat masca.
5 COMENTARII

The Balkan Girls, melodia despre fete frumoase si atat.

design
design
09 Dec. 10 | PERSONAL
Navigand pe YouTube, am dat peste o melodie mai veche a Elenei Gheorghe -- The Balkan Girls. Stiti voi, melodia cu care Romania s-a prezentat la Eurovisionul organizat de Rusia in anul 2009, si pentru care ma mir ca n'am obtinut cele mai putine puncte din istoria concursului.
4 COMENTARII

Teapa inteligenta marca Rauch.

design
design
07 Dec. 10 | PERSONAL
Astazi am raspuns indemnului acela omniprezent si libidinos din domeniul publicitar, si am descoperit... o super asa-zisa promotie Rauch; sucul de portocale Bravo la cutie de un litru. Cum pretul sucului era de "numai" 3,2 lei per litru, am aruncat repede banii pe 5 cutii. Chiar i-am aruncat.
3 COMENTARII

Povestea accesoriilor pentru laptop.

design
design
15 Noi. 10 | PERSONAL
Mi s-a intamplat recent sa nu imi pot folosi laptopul fiindca nu l-am mai putut alimenta cu curent. Se stricase adaptorul. Atunci m-am gandit putin la modul in care sunt proiectate accesoriile unui laptop si am vazut ca si producatorul s-a gandit putin la acelasi lucru. Putin cam prost.
5 COMENTARII

O reclama IKEA demna de... hartia igienica.

design
design
08 Noi. 10 | PERSONAL
Pe Internet circula un anunt care, aparent, este postat in toaletele magazinului IKEA Baneasa. Conform anuntului, clientii care folosesc toaleta sunt pusi in situatia jenanta de a trebui sa strige dupa un angajat IKEA pentru a le fi adusa hartie igienica, toaletele nefiind dotate cu asa ceva.
4 COMENTARII

Status Pimp este o teapa?

design
design
01 Noi. 10 | PERSONAL
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si sansele ca tu sa iti incasezi vreodata banii. Iata cazul unui pimper caruia i-a fost gasit nod in papura pentru a nu-i fi achitati banii castigati.
3 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design