design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Relatii romantice intre RATB si angajatii sai.

design
design
28 Oct. 10 | PERSONAL
Recent, ne-am intrebat ironic daca "se alege praful de RATB", referindu-ne la praful niciodata sters din troleele bucurestene. Acum, ne intrebam acelasi lucru la propriu, date fiind conditiile medievale in care lucreaza vanzatoarele de bilete ale regiei de transport public.
3 COMENTARII

In spatele unui barbat puternic sta o femeie...

design
design
22 Oct. 10 | PERSONAL
... o femeie iubitoare? Una desteapta, puternica? Sau poate ca o femeie si mai puternica? Varianta din urma pare sa fie cea unanim acceptata ca fiind corecta. Insa si gresita. In realitate, in spatele unui barbat puternic nu sta o femeie "si mai puternica", si nici macar una puternica.
3 COMENTARII

Spicuiri din ciclul "Imi Sta Mintea-n Loc". Astazi, Loteria Romana.

design
design
20 Oct. 10 | PERSONAL
Daca la o ora dupa ce m-ai cunoaste ti-as spune ca sunt un optimist, probabil ca te-ar apuca rasul. Iar asta pentru ca mai niciodata n'am ceva pozitiv de spus, ci tot timpul critic. Si cum sa nu critic, atunci cand in jurul meu vad numai lucruri gandite cu fundul?
2 COMENTARII

Se alege praful de RATB?...

design
design
16 Oct. 10 | PERSONAL
... sau doar se tine scai? Iata cum se prezinta troleele RATB la interior, fara ca vehiculul din imagine sa fie "o exceptie". O exceptie a fost faptul ca, spre deosebire de alte dati, astazi am avut aparatul foto cu mine si mi-am amintit sa pozez; in trolee, insa, vom gasi zilnic aceeasi murdarie.
0 COMENTARII

O oferta de 2 bani.

design
design
14 Oct. 10 | PERSONAL
Aceasta oferta le intrece pe toate! Am mai prezentat recent cateva exemple de oferte ridicole facute de diferite magazine, unde reducerile erau de ordinul a 10 bani, si poate ca n'ar trebui sa revin asupra unui subiect in principiu nu tocmai important. Si totusi el merita reluat.
3 COMENTARII

S-a uscat cartusul imprimantei?

design
design
27 Sep. 10 | PERSONAL
Daca pe imprimanta alaturata s-ar afla o rola de hartie igienica, mesajul ar suna cam asa: "Cand ti s-au uscat cartusele, poti sa te stergi la fund cu imprimanta, pentru ca e numai buna de aruncat." Insa aici vorbim despre o alta hartie, menita sa previna uscarea tusului.
1 COMENTARII

Cumpara o stea pentru cineva drag...

design
design
12 Sep. 10 | PERSONAL
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii indragostiti de shopping pot numi o stea din Univers dupa numele persoanei iubite.
5 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design