design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

"Trag in piept aerul jegos de Bucuresti."

design
design
09 Sep. 10 | PERSONAL
In urma cu cateva zile am avut de facut un drum ceva mai lung cu taxiul prin Bucuresti. In traficul de la orele dupa-amiezii, atunci cand se circula bara la bara si esti blocat din toate partile, am avut ghinionul sa merg in spatele unui autocar vechi si a unui autoturism pe gaz.
1 COMENTARII

Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am fost abandonat.

design
design
02 Sep. 10 | PERSONAL
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o experienta asemanatoare. De la 955, insa, mie mi s-a spus ca nu pot fi ajutat si mi s-a inchis telefonul.
6 COMENTARII
Promovare a la RATB.
design
design
25 Iul. 10 | PERSONAL
Stickerele RATB spun ca "neplata calatoriei se sanctioneaza cu 50 lei pe loc, sau cu 100 lei ulterior". Controlorii spun ca "pe loc" inseamna in aceeasi zi, iar cand te prezinti la o casierie RATB aflii ca te-ai grabit degeaba; "pe loc" inseamna in urmatoarele 48 de ore.
1 COMENTARII
Spania - Paraguay, sau regula ilogica a executarii unui penalty.
design
design
04 Iul. 10 | PERSONAL
Cea mai absurda regula FIFA este cea a executarii unei lovituri de pedeapsa. Aseara, in ultimul sfert de finala a Mondialului african, Spaniei i-a fost anulat un gol marcat din lovitura de pedeapsa. La scorul de 0-0, decizia arbitrului le putea fi fatala ibericilor.
2 COMENTARII
Ghana - Uruguay, sau cum devine erou national un om josnic.
design
design
03 Iul. 10 | PERSONAL
Aseara, Uruguay a obtinut calificarea in semi-finalele Mondialului african invingand Ghana la penalty-uri. Insa victoria a fost obtinuta in cel mai nesportiv mod cu putinta; in minutul 120, sud-americanii au respins cu mana o minge altfel imparabila a africanilor, de 2-1.
2 COMENTARII
La clatitaria din zona Clabucet, clientul este luat de prost.
design
design
29 Iun. 10 | PERSONAL
Dupa ce mai toate spatiile de alimentatie publica au fost transformate in Casinouri, o Sala de Jocuri din zona Clabucet s-a transformat intr-o alimentara. Un lucru pozitiv, insa pus in umbra de calitatea inacceptabila a produselor comercializate aici.
2 COMENTARII

De ce fumam?

design
design
29 Iun. 10 | PERSONAL
In trecut, fumatorii erau clasificati simplu prin fumatori "inraiti" sau prin fumatori "ocazionali", fumatori pasivi sau fumatori activi. Aceste tipuri de clasificari nu au ajutat prea mult in incercarea de a raspunde intrebarii "De ce fumeaza oamenii?".
3 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design