design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Draga FIFA, nu exista Fair Play fara Fair re-Play.

design
design
28 Iun. 10 | PERSONAL
O imagine numai buna pentru categoria Rasu'-Plansu'. De-a lungul anilor, refuzul FIFA de a asigura un arbitraj corect cu ajutorul tehnologiei a zadarnicit munca multor echipe, a distrus carierele unor sportivi, si a lasat un gust amar milioanelor de suporteri.
2 COMENTARII
Anglia 1-4 Germania. Oare cand va accepta FIFA proba video?!
design
design
27 Iun. 10 | PERSONAL
Desi FIFA isi promoveaza obsesiv sloganul "Fair Play", ea continua sa refuze inlaturarea erorilor de arbitraj cu ajutorul tehnologiei video. Ceea ce se intampla deseori intr-un meci de fotbal sfideaza dreptatea si bunul simt, facand din sloganul FIFA o gluma amara.
2 COMENTARII
Esti sigur ca stii ce cumperi lunar de la providerul de Internet?
design
design
27 Iun. 10 | PERSONAL
Din punct de vedere al interpretarii vitezei de transfer prevazute in abonament, asadar al serviciului pe care il platesc, exista doua categorii de utilizatori; cei 10% care cunosc ce este un Mbps, si cei 90% care cred ca cunosc, insa nu au habar ca primesc altceva in schimb.
4 COMENTARII
AFI Palace e inchis. Nu iti putem lua banii, nu esti binevenit.
design
design
22 Iun. 10 | PERSONAL
In incinta AFI Palace functioneaza un hipermarket Real, deschis non-stop, de unde intr-o noapte am facut cateva mici cumparaturi. Apoi m-am oprit pe una dintre bancile de la "intrarea Far", pentru a ma odihni, insa am fost alungat de indata de paza Mall-ului.
2 COMENTARII
Au revoir, Les Bleus! S-a facut dreptate: Franta, descalificata.
design
design
22 Iun. 10 | PERSONAL
Vicecampionii mondiali nu au depasit faza grupelor la CM de fotbal din Africa de Sud. Cei mai bucurosi de esecul francezilor sunt irlandezii, deoarece fotbalistii din hexagon s-au calificat la turneul final in detrimentul Irlandei, multumita unei erori de arbitraj grosolane.
2 COMENTARII

Abonamentele de Internet garanteaza doar pretul facturilor.

design
design
21 Iun. 10 | PERSONAL
Teoretic, un abonament de Internet este mai bun daca este mai scump. Practic, insa, banda (viteza) de Internet este exprimata in limite maxime care ar putea fi atinse, si nu garanteaza un serviciu mai bun decat cel oferit pentru un abonament mai ieftin.
2 COMENTARII

Ciocolata belgiana. Poate contine urme de microbi fitosi.

design
design
15 Iun. 10 | PERSONAL
In Plaza Mall din Capitala fiinteaza ciocolateria BUR Chocolat, unic distribuitor al pralinelor belgiene L'atelier Chocolat. Printre delicioasele produse create in atelierul maestrilor belgieni, ciocolateria vinde si ciocolata calda; un sortiment pe baza de impuritati.
3 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design