design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Cum trebuie calculata prezenta la vot, in mod normal.

design
design
20 Aug. 12 | POLITICA
Pai... in mod normal prezenta la vot este doar o statistica. Insa atunci cand validarea unui referendum depinde de numarul celor au votat, cum a fost cazul recent cu cei 50% +1, votul romanilor de peste granita conteaza, negresit, dar nu trebuie sa conteze si cati dintre ei s-au prezentat la vot.
1 COMENTARII

Ziua Nationala a Frantei, prilej de boulangerie pentru Ponta.

design
design
14 Iul. 12 | POLITICA
Doctorul in CV-uri s-a numarat printre invitatii receptiei organizate astazi de Ambasada Frantei cu prilejul Zilei Nationale a Frantei, unde i-a vorbit ambasadorului francez despre... marile proiecte franco-romane abandonate si despre necesitatea reluarii lor.
0 COMENTARII
"PNL are obligatia de a intra intr-o opozitie radicala."
design
design
10 Ian. 10 | POLITICA
Cu ocazia unei conferinte de presa ogranizata astazi, liderul liberal Crin Antonescu si-a facut publica viziunea referitoare la rolul pe termen scurt al formatiunii pe care o conduce, afirmand ca PNL e dator sa fie un partid de opozitie radicala.
1 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design