design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

"PNL are obligatia de a intra intr-o opozitie radicala."

design
design
10 Ian. 10 | POLITICA
Cu ocazia unei conferinte de presa ogranizata astazi, liderul liberal Crin Antonescu si-a facut publica viziunea referitoare la rolul pe termen scurt al formatiunii pe care o conduce, afirmand ca PNL e dator sa fie un partid de opozitie radicala.
ZOOM & GALERIE
Crin Antonescu afirma ca temerile sale exprimate imediat dupa scrutinul prezidential s-au adeverit: "Incepem anul 2010 in conditii grele din punct de vedere politic, economic si din punct de vedere al psihologiei publice. Ce estimam dupa alegeri s-a si petrecut. Am avut dreptate atunci cand in discutiile cu PD-L referitoare la o eventuala participare la guvernare am pus problema unor conditii esentiale. Inteleg de ce domnul Boc nu a venit cu acest proiect de buget inaintea alegerilor prezidentiale, desi exista presiunea timpului si desi Parlamentul l-a indrituit pentru acest lucru."

Antonescu a adaugat ca liberalii au datoria de a da un exemplu rezistand ofensivei guvernarii si clientelismuliu politic, afirmand ca "obligatia PNL este de a fi un partid de opozitie radicala". "Trebuie sa rezistam in fata imposturii, a nesimtirii, a incompetentei, a clientelismului si a nepotismului", a incheiat Antonescu.

Stefan M.
PE ACEEASI TEMA : antonescu, PNL, opozitie
#1. Anonim
trimis la 24.08.12, ora 10:48
Inaine Nu eram abatuta de loc, eram prea-satula, ca toacmi ma intorceam de la masa impreuna cu al meu coleg, unde am mancat de ne-am spart, ca ne faceam pofta unul altuia si apoi am mai inghesuit si cate o inghetata imensa:)De vazut nu te-am vazut ca eram atenta la conversatie si mai sunt si cu capul in nori, doar ma stii Drum bun si vacanta placuta , musai, intr-adevar sa apucam noi doua la povesti, dupa ce te intorci )Cat despre vecinul de jos, deja am uitat ))
Comenteaza
NUME
E-MAIL
WWW
CUVANT
introdu cuvantul de validare
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design