design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Ziua Nationala a Frantei, prilej de boulangerie pentru Ponta.

design
design
14 Iul. 12 | POLITICA
Doctorul in CV-uri s-a numarat printre invitatii receptiei organizate astazi de Ambasada Frantei cu prilejul Zilei Nationale a Frantei, unde i-a vorbit ambasadorului francez despre... marile proiecte franco-romane abandonate si despre necesitatea reluarii lor.
ZOOM & GALERIE
Intr-un articol publicat pe situl Hot News, se arata ca premierul Ponta i-a vorbit ambasadorului Frantei despre marile proiecte economice franco-romane abandonate, printre care autostrada Comarnic - Brasov si cateva proiecte energetice. Dottore si-a exprimat nedumerirea cu privire la motivele pentru care proiectele au fost abandonate -- "de ei, ca noi n'am fi facut-o" --, si si-a aratat interesul pentru reluarea lor nu doar la nivel de discutie.

"Trebuie sa va spun ca prima unitate economica pe care am vizitat-o ca premier a fost uzina de la Mioveni - Dacia Renault si sunt convins ca trebuie continuate proiectele franco-romane pe care le-am inchis, nu stiu de ce. Trebuie sa continuam autostrada Comarnic - Brasov, care din pacate pentru toti romanii nu a fost finalizata. Trebuie sa continuam marile proiecte energetice, trebuie sa punem la punct nu doar idei si proiecte, trebuie sa facem ceva concret" -- a latrat Ponta.

Premierul si-a manifestat speranta ca acest mesaj al guvernului roman va fi transmis de ambasador presedintelui Francois Hollande, guvernului francez si poporului francez, asigurandu-i totodata ca "in Romania, aveti un alt popor latin care iubeste mult Franta, societatea franceza si care are foarte mult de invatat de la dumneavoastra" -- se arata pe situl Hot News.

Ce face Ponta este sa bata seaua ca sa priceapa calul. Stiind ca nu a reusit sa convinga pe nimeni cu colindul sau de la Bruxelles din urma cu cateva zile, stiind ca nu este agreat de Europa, nea' Caisa le da francezilor de inteles ca daca totusi il vor agrea vor avea de castigat, le va baga banul in buzunar.

Asta faci, dom' diplomar! Iti faci lobby fluturand banul public, boulanger-ule. Iar pentru ca mesajul tau de rahaha sa nu cumva sa nu fie consemnat in analele francezilor, l-ai lubrefiat cu mult pup-in-curism umil.

Stefan M.
PE ACEEASI TEMA : politica, societate, economie
NUME
E-MAIL
WWW
CUVANT
introdu cuvantul de validare
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design