design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design
1. Zaharul brun nu este mai sanatos decat zaharul alb.
Sat, 20 Oct 2012 00:08:48 +0000
Kilogramul de zahar alb costa vreo 5 lei, nu? Iar pretul kilogramului de zahar brun este in jur de 15 lei, parca. Iar daca am tot auzit ca zaharul brun este mai sanatos decat cel alb, mi-am zis sa pun sanatatea inaintea banilor. Asa ca de ani bun consum numai zahar brun.
Stefan M.

2. Cate stele sunt in Univers?
Wed, 03 Oct 2012 06:26:37 +0000
Unul dintre cele mai interesante situri din online-ul romanesc, consider eu, este Descopera.ro. Vi-l recomand. Citeam adineauri acolo un articol publicat in 2010, despre estimarile recente ale oamenilor de stiinta cu privire la numarul de stele existente in Univers -- 300 de sextilioane!
Stefan M.

3. Cum trebuie calculata prezenta la vot, in mod normal.
Mon, 20 Aug 2012 07:54:33 +0000
Pai... in mod normal prezenta la vot este doar o statistica. Insa atunci cand validarea unui referendum depinde de numarul celor au votat, cum a fost cazul recent cu cei 50% +1, votul romanilor de peste granita conteaza, negresit, dar nu trebuie sa conteze si cati dintre ei s-au prezentat la vot.
Stefan M.

4. Cu mireasa direct la puscarie.
Mon, 16 Jul 2012 01:04:45 +0000
"La prima vedere, aceasta fotografie surprinde cel mai important moment din viata unui cuplu. Insa, la o privire mai atenta, un detaliu neasteptat a iesit la lumina, iar acesta a aruncat-o pe mireasa direct dupa gratii" -- informeaza ProTV. Nunta cu nabadai a avut loc recent in Marea Britanie.
Stefan M.

5. Ziua Nationala a Frantei, prilej de boulangerie pentru Ponta.
Sat, 14 Jul 2012 07:40:51 +0000
Doctorul in CV-uri s-a numarat printre invitatii receptiei organizate astazi de Ambasada Frantei cu prilejul Zilei Nationale a Frantei, unde i-a vorbit ambasadorului francez despre... marile proiecte franco-romane abandonate si despre necesitatea reluarii lor.
Stefan M.

6. Norocul este cel mai important in viata.
Fri, 03 Feb 2012 02:09:36 +0000
Am una din zilele acelea... Ma simt la voia intamplarii. Cred ca aia care fac teoria gandirii pozitive sunt aceiasi cu cei care sustin ca ceea ce nu te omoara te face mai puternic. Ambele idei sunt niste vorbe goale care nu pot iesi decat din gura unuia care inca nu s-a lovit zdravan de un obstacol.
Stefan M.

7. Curiosity killed the cat.
Thu, 02 Feb 2012 06:45:09 +0000
Citind un articol din editia de astazi a ziarului online Gandul am aflat ca "savantii rusi au ajuns in pragul"... de a se lovi cu capul de prag. Dar si pe noi odata cu ei. Savantii "in sfarsit vor putea dezlega misterul lumii ascunse sub gheata Antarcticii de peste 20 de milioane de ani."
Stefan M.

8. Universul si prostia umana...
Wed, 01 Feb 2012 22:33:36 +0000
"Universul si prostia umana sunt infinite. Dar despre Univers nu sunt atat de sigur." Citatul ii este atribuit lui Einstein, insa legatura sa cu fizicianul german este incerta. Asta nu face ideea mai putin adevarata. Prostia umana chiar nu cunoaste limite. Dovada este in imaginea alaturata.
Stefan M.

9. Spuneam mai jos ca omul este incapabil sa fie lucid...
Mon, 30 Jan 2012 04:32:23 +0000
... in fata unor santaje sufletesti. Imaginea alaturata a strans pe FaceBook cateva sute de like-uri, share-uri si comentarii ale unor oameni milosi care in loc sa comenteze ceea ce vad au comentat cliseele africane care le-au rulat in capetele alea uni-neuronale.
Stefan M.

10. Eu, mare meloman...
Sun, 29 Jan 2012 02:06:44 +0000
... tocmai eu sa n'am pe blog o categorie dedicata muzicii? O deschid acum, insa nu stiu in ce masura ma voi ocupa de ea. Am fost un mare meloman pana pe la 25 de ani, dupa care a inceput sa-mi treaca. M-am schimbat mult in ultima vreme... Insa despre muzica vroiam sa vorbesc.
Stefan M.

RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)