design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Jurnal de stiri bisericesti.

design
design
22 Oct. 11 | RELIGIE
Patriarhia Romana considera ca lacasurile de cult aflate in constructie trebuie finalizate, in ciuda crizei economico-financiare care afecteaza Romania. Reprezentantii acesteia spun ca vom depasi impasul prin construirea de biserici pentru sporirea credintei.
4 COMENTARII

"Crezi in Dumnezeu?" -- o intrebare gresita.

design
design
26 Iun. 11 | RELIGIE
"Crezi in Dumnezeu?" este o intrebare absolut stupida. Singurii care nu cred in Dumnezeu sunt satanistii. In rest, toata lumea crede sau ar crede in Dumnezeu. Inclusiv ateii. Insa aici intervine intrebarea fireasca: "Crezi ca exista Dumnezeu?" -- singura care necesita un raspuns.
2 COMENTARII

Satanistii sunt legati de credinciosi, nu de atei.

design
design
20 Iun. 11 | RELIGIE
De ceva timp evit paginile in care ateii si credinciosii se contrazic, pentru ca ineptiile imune la logica sustinute de credinciosi imi lasa un gust amar. Insa nu am renuntat cu totul sa particip la combaterea alienarii divine. Le voi explica anumitor credinciosi ignoranti (pleonasm?) cum sta treaba cu ateii.
1 COMENTARII

... unde este Dumnezeul vostru?

design
design
22 Mai 11 | RELIGIE
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure dupa ce veti urmari o parte din videoclipul alaturat... Doar o parte, pentru ca asa ceva nu poate fi urmarit decat pana la un anumit punct.
2 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design