design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Satanistii sunt legati de credinciosi, nu de atei.

design
design
20 Iun. 11 | RELIGIE
De ceva timp evit paginile in care ateii si credinciosii se contrazic, pentru ca ineptiile imune la logica sustinute de credinciosi imi lasa un gust amar. Insa nu am renuntat cu totul sa particip la combaterea alienarii divine. Le voi explica anumitor credinciosi ignoranti (pleonasm?) cum sta treaba cu ateii.
ZOOM & GALERIE
Am observat ca nu sunt putini credinciosii care continua sa creada ceea ce in trecut credeau cu totii; anume ca ateii sunt un alt nume dat satanistilor. Un rebranding a lui Satan in incercarea acestuia de a acapara o cota de piata mai mare. Credinciosii au impresia ca Satan s-a coborat la nivelul lor incercand sa se vanda sub un alt nume, asa cum face mai nou biserica (nu Dumnezeu, fireste!) promovand sub noul concept de "design inteligent" vechea si din ce in ce mai putin imbratisata religie.

Am auzit ca si Monarhia Britanica, aflata intr-o scadere de popularitate fara precedent, incearca sa se modernizeze pentru a mai rezista acolo unde este pentru o bucata de timp.

Ei bine, intre atei si satanisti nu exista absolut nicio legatura. Ateii neaga existenta oricarei puteri supra-naturale, divine; asadar, ateul neaga existenta atat a lui Dumnezeu, cat si a tuturor celorlalte entitati despre care vorbeste Biblia de la ingeri si pana la Isus si Satan.

Satan nu poate fi inclus decat in peisajul religiei, in contextul presupusei existente a lui Dumnezeu. Credinciosii si satanistii laolalta cred in existenta lui Dumnezeu si a lui Satan, diferenta fiind ca primii sunt in fan-clubul lui Dumnezeu, iar cei din urma sunt in cardasie cu Satan. Simplu! Noi, ateii, chiar n'avem nicio treaba cu nicio fiinta divino-malefico supra-naturala, asa ca scutiti-ne de orice asociere cu fantasmagoriile voastre. Luati-va de mana si lamuriti-va care dintre prietenii vostri imaginari este patronu' Universului.

Stefan M.
PE ACEEASI TEMA : ateism, religie
#1. silv3r
trimis la 21.06.11, ora 03:34
Ar trebui sa-ti faci si tu un club ;)
Comenteaza
NUME
E-MAIL
WWW
CUVANT
introdu cuvantul de validare
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design