design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design
Cu mireasa direct la puscarie.
design
design
16 Iul. 12 | SOCIETATE
"La prima vedere, aceasta fotografie surprinde cel mai important moment din viata unui cuplu. Insa, la o privire mai atenta, un detaliu neasteptat a iesit la lumina, iar acesta a aruncat-o pe mireasa direct dupa gratii" -- informeaza ProTV. Nunta cu nabadai a avut loc recent in Marea Britanie.
0 COMENTARII

Spuneam mai jos ca institutiile statului sunt ticsite cu incompetenti.

design
design
25 Ian. 12 | SOCIETATE
... vorbeam de lup, si lupul la usa. A fost un fel de premonitie. La doua zile distanta INMH au emis un "cod portocaliu" pentru 17 judete, inclusiv pentru Bucuresti, datorita ninsorilor abundente. Prefectura Capitalei a dispus imediat amanarea probelor practice ale examenelor auto...
0 COMENTARII

Vreau mai multe meciuri de fotbal fara barbati in tribune.

design
design
20 Noi. 11 | SOCIETATE
Recent, in campionatul de fotbal al Turciei s-a disputat un meci la care barbatii nu au avut voie sa asiste. Tribunele stadionului au fost ocupate exclusiv de 42.000 de femei si copii care au creat o atmosfera diferita de cea cu care ne-au obisnuit leprele masculine vesnic prezente la peluze.
0 COMENTARII

Chestionarele auto sunt un monument de prostie! (partea a II-a)

design
design
18 Noi. 11 | SOCIETATE
Fac chestionare auto in paralel pe situl Directiei Regim Permise de Conducere (autoritatea examinatoare) si in manualul de legislatie rutiera cumparat de la scoala de soferi. Tocmai am dat peste o intrebare al carei raspuns corect difera in functie de chestionar. M-a confuzat putin.
0 COMENTARII

Loteria Romana -- coincidenta si superstitie. Teoretic si noroc.

design
design
14 Noi. 11 | SOCIETATE
1, 9, 12, 20, 34, 45 -- sunt numerele care aseara au bagat 7,2 milioane de euro in buzunarul unui client al Loteriei Romane. Acesta a castigat (?) marele premiu pe o varianta simpla jucata la o agentie loto din cartierul bucurestean Colentina, in ziua extragerii -- 13 noiembrie, ora 13:13.
0 COMENTARII

Chestionarele auto sunt un monument de prostie! (partea a I-a)

design
design
11 Noi. 11 | SOCIETATE
In decembrie voi sustine examenul auto, asa ca m-am apucat de rasfoit legislatia rutiera. Cu memorarea semnelor de circulatie am terminat repede, ca nu-s mare branza, apoi am trecut la chestionare... Moment in care nervii au inceput sa-mi fie pusi la grea incercare.
2 COMENTARII

Portabilitatea numerelor de telefon, plus alte tragedii.

design
design
19 Aug. 11 | SOCIETATE
... duduia de la Relatii Clienti mi-a inchis gura cu un "ne pare rau daca nu sunteti la curent, insa modalitatea de atentionare asupra parasirii retelei a fost aleasa de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei, nu de Orange, si a fost promovata in mass-media".
2 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design