design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Asa-zisi sportivi, campioni ai crimei.

design
design
13 Aug. 11 | SOCIETATE
Tocmai am citit pe adevarul.ro despre o altercatie dintr-un club de noapte tulcean, care s-a lasat cu mortea unui om. DJ Fofo a fost victima, iar criminalul este un sportiv, chipurile. Un practicant de K1. Stiti voi, sportul acela in care doi oameni se bat pana cand ramane doar unul in picioare.
0 COMENTARII

Meseriasi de Romania: Medicii stomatologi.

design
design
24 Iun. 11 | SOCIETATE
Experientele mele si ale apropiatilor mei cu doctorii de orice profil au fost totdeauna parca desprinse din filmul "Zona Crepusculara". Au fost de-a dreptul paranormale. Ori atragem noi ghinionul, ori lumea medicala este ticsita cu incompetenti. Momentan, ma voi lega de medicii stomatologi.
1 COMENTARII

Vrei sa donezi niste carti? Ok, atunci ai de umblat.

design
design
23 Iun. 11 | SOCIETATE
Anul trecut, am primit cadou 12 carti scrise in limba engleza din seria Wordsworth Classics. Erau noi, abia cumparate si aduse in tara. Cum numai de citit nu imi mai arde de ani buni, am dus cartile la Biblioteca Metropolitana Nicolae Labis, aflata in cartierul Dr. Taberei -- unde locuiesc.
2 COMENTARII
Merde (rahat)
design
design
22 Iun. 11 | SOCIETATE
Nu m-am priceput niciodata sa aproximez varsta cuiva. Am sa incerc, totusi, si am sa-i dau barbatului din imagine aproximativ 45 de ani. Ma intreb daca tricoul respectiv era primit cadou si il purta pentru ca n'avea altul curat in ziua respectiva, sau pentru ca l-a ales din garderoba.
3 COMENTARII
O analiza obiectiva a Romaniei, intr-un cotidian elvetian.
design
design
12 Sep. 10 | SOCIETATE
"Coruptia nu se limiteaza la oligarhi", titreaza Neue Zurcher Zeitung, precizand ca in Romania personalul medical incaseaza bani pentru aproape orice serviciu, elevii dau bani profesorilor la bacalaureat, iar proprietarii de vile beneficiaza de ajutor social.
2 COMENTARII

Creste numarul medicilor care parasesc Romania.

design
design
30 Iul. 10 | SOCIETATE
Reducerile salariale din sectorul sanitar au facut ca numarul medicilor care au parasit Romania in prima jumatate a acestui an sa atinga cote alarmante, egaland totalul plecarilor din ultimii trei ani. Fenomenul este similar si in randurile asistentilor medicali.
3 COMENTARII

Dupa orgasm, barbatii vad femeile mai putin frumoase.

design
design
22 Apr. 10 | SOCIETATE
O serie de studii recente au aratat ca, dupa o partida de sex, in timp ce femeia ramane timp indelungat sub proaspetele impresii ale celor traite alaturi de partener, barbatul isi revine relativ repede si incepe sa se intrebe ce anume l-a atras la partenera.
3 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design