design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Vrei sa donezi niste carti? Ok, atunci ai de umblat.

design
design
23 Iun. 11 | SOCIETATE
Anul trecut, am primit cadou 12 carti scrise in limba engleza din seria Wordsworth Classics. Erau noi, abia cumparate si aduse in tara. Cum numai de citit nu imi mai arde de ani buni, am dus cartile la Biblioteca Metropolitana Nicolae Labis, aflata in cartierul Dr. Taberei -- unde locuiesc.
2 COMENTARII

Dumnezeu il iubeste mai mult pe Andrei Plesu decat pe tine.

design
design
28 Apr. 11 | PERSONAL
Intr-un articol aparut ieri pe adevarul.ro, Andrei Plesu n'a avut altceva mai bun de facut decat sa se lege de "fanteziile pascale" ale oamenilor. Conform dansului, romanii au facut ca sarbatoarea crestina a Pastelui sa semene a amuzament de club.
12 COMENTARII

Japonezii prefera relatiile interumane in locul crestinismului.

design
design
21 Mai 10 | PERSONAL
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta faptul ca religia nu a avut niciodata altceva mai bun de facut decat sa se bage pe sub pielea oamenilor.
8 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design