design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design
Cu mireasa direct la puscarie.
design
design
16 Iul. 12 | SOCIETATE
"La prima vedere, aceasta fotografie surprinde cel mai important moment din viata unui cuplu. Insa, la o privire mai atenta, un detaliu neasteptat a iesit la lumina, iar acesta a aruncat-o pe mireasa direct dupa gratii" -- informeaza ProTV. Nunta cu nabadai a avut loc recent in Marea Britanie.
0 COMENTARII

Sa vorbim despre universul fascinant al legislatiei rutiere. ( III )

design
design
11 Dec. 11 | DIVERSE
Am sa va spun imediat ce anume mi-a mai scos peri albi din Codul Rutier. Mai intai hai sa ne amuzam dand click aici pentru a ameti pagina Google, sau aici pentru a inclina-o. Comanda din urma merge si cu cuvantul "askew". Eu am descoperit efectul cautand "tilt" si am crezut ca mi s-a virusat PC-ul.
0 COMENTARII

Anomaliile examenului de traseu pentru obtinerea permisului auto.

design
design
10 Dec. 11 | PERSONAL
N'o fi traseul la fel de important ca Bacalaureatul, insa este si el unul dintre testele dificile la care ne supune viata. Cel putin pe unii dintre noi. Si nu dificultatea sofatului ar fi o problema, cat masura in care politistul examinator este o fire dificila, sau pur si simplu una careia nu-i esti pe plac.
0 COMENTARII

Sa vorbim despre universul fascinant al legislatiei rutiere. ( II )

design
design
09 Dec. 11 | DIVERSE
Pentru a nu mai merge in paralel cu postarile dedicate intrebarilor stupide din chestionarele auto si cu cele despre articolele bizare din codul rutier, le voi pune pe toate la un loc. In acest episod aflam ca atata timp cat nu esti implicat intr-un accident nu e musai sa cunosti legislatia.
1 COMENTARII

Sa vorbim despre universul fascinant al legislatiei rutiere. ( I )

design
design
04 Dec. 11 | DIVERSE
Habar n'aveam ca o masina poate avea un stapan. Stapani au animalele, sclavii si eventual mosiile -- majoritatea dintre ele incluzand animale, candva si sclavi. Eu stiam masinile au proprietari, fiind obiecte, bunuri. Insa... m-am inselat. Noroc ca mi-a mai deschis ochii Codul Rutier.
0 COMENTARII

Chestionarele auto sunt un monument de prostie! (partea a II-a)

design
design
18 Noi. 11 | SOCIETATE
Fac chestionare auto in paralel pe situl Directiei Regim Permise de Conducere (autoritatea examinatoare) si in manualul de legislatie rutiera cumparat de la scoala de soferi. Tocmai am dat peste o intrebare al carei raspuns corect difera in functie de chestionar. M-a confuzat putin.
0 COMENTARII

Chestionarele auto sunt un monument de prostie! (partea a I-a)

design
design
11 Noi. 11 | SOCIETATE
In decembrie voi sustine examenul auto, asa ca m-am apucat de rasfoit legislatia rutiera. Cu memorarea semnelor de circulatie am terminat repede, ca nu-s mare branza, apoi am trecut la chestionare... Moment in care nervii au inceput sa-mi fie pusi la grea incercare.
2 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design