design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Cum trebuie calculata prezenta la vot, in mod normal.

design
design
20 Aug. 12 | POLITICA
Pai... in mod normal prezenta la vot este doar o statistica. Insa atunci cand validarea unui referendum depinde de numarul celor au votat, cum a fost cazul recent cu cei 50% +1, votul romanilor de peste granita conteaza, negresit, dar nu trebuie sa conteze si cati dintre ei s-au prezentat la vot.
1 COMENTARII

Ziua Nationala a Frantei, prilej de boulangerie pentru Ponta.

design
design
14 Iul. 12 | POLITICA
Doctorul in CV-uri s-a numarat printre invitatii receptiei organizate astazi de Ambasada Frantei cu prilejul Zilei Nationale a Frantei, unde i-a vorbit ambasadorului francez despre... marile proiecte franco-romane abandonate si despre necesitatea reluarii lor.
0 COMENTARII

George Carlin -- The American Dream ("Visul American")

design
design
06 Feb. 11 | PERSONAL
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in picioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20* de ani."
3 COMENTARII

George Carlin -- Rolul claselor sociale intr-o societate.

design
design
03 Feb. 11 | PERSONAL
"Stii cum descriu clasele economice si sociale din aceasta tara?... Clasa conducatoare pastreaza toti banii, nu plateste nicio taxa. Clasa de mijloc plateste toate taxele, executa intregul volum de munca. Saracii sunt in peisaj doar pentru a speria de moarte clasa de mijloc."
3 COMENTARII
O analiza obiectiva a Romaniei, intr-un cotidian elvetian.
design
design
12 Sep. 10 | SOCIETATE
"Coruptia nu se limiteaza la oligarhi", titreaza Neue Zurcher Zeitung, precizand ca in Romania personalul medical incaseaza bani pentru aproape orice serviciu, elevii dau bani profesorilor la bacalaureat, iar proprietarii de vile beneficiaza de ajutor social.
2 COMENTARII
Evaziune fiscala la usa cabinetului premierului Boc.
design
design
29 Iul. 10 | ECONOMIE
Bufetul din interiorul Palatului Victoria nu dispune de o casa de marcat; astfel ca vanzatorii nu elibereaza niciodata un bon fiscal. Pentru a se retine ce produse au fost vandute, acestea sunt trecute intr-un caiet, iar banii incasati sunt tinuti intr-o cutie de carton.
0 COMENTARII
Guvernul Romaniei va informeaza.
design
design
28 Iul. 10 | ZAMBETE
Iata cum se prezinta prima pagina din situl Guvernului Romaniei (gov.ro). Daca cumva nu intelegeti nimic din mesajul premierului, vi-l traducem noi; sunt prezentate tehnologiile informatice necesare crearii sitului eRomania -- cel in valoare de 500 de milioane de euro.
5 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design