design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Aurul umplut, "noua moda feminina". Noua escrocherie.

design
design
09 Ian. 12 | COMERT
Este pentru prima oara cand aud despre bijuteriile din aur umplut. Stiu, nu e bine sa imi formez o parere fara sa cunosc detaliile produsului, insa de data asta voi face o exceptie. Asadar, voi cauta informatii despre produs, convins fiind ca aceste bijuterii sunt niste chinezarii ordinare.
1 COMENTARII
Pitipoancele de la malul marii sunt rugate sa puna botul.
design
design
21 Sep. 11 | PE SCURT
Iata ce scrie in header-ul sitului de prezentare al salonului de infrumusetare constantean 80'studio: "Paris, Londra, Hong Kong, Tokyo, New York, Milano, Berlin, Madrid", dar si "Bucuresti" pentru a nu fi total lipsita de sens asocierea Constantei cu marile metropole ale lumii.
0 COMENTARII

Portabilitatea numerelor de telefon, plus alte tragedii.

design
design
19 Aug. 11 | SOCIETATE
... duduia de la Relatii Clienti mi-a inchis gura cu un "ne pare rau daca nu sunteti la curent, insa modalitatea de atentionare asupra parasirii retelei a fost aleasa de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei, nu de Orange, si a fost promovata in mass-media".
2 COMENTARII

... dezamagit de radioul meu Sony.

design
design
14 Aug. 11 | PERSONAL
Mi-am cumparat un aparat radio, ieri. Cum televizor nu mai am de foarte multi ani, mi-am zis ca un radio n'ar strica sa am, totusi. Mai scot si eu capul din grota, mai aud o stire... Asta in completarea documentarelor de pe YouTube si a informatiilor din editiile online ale diferitor ziare si reviste.
0 COMENTARII

Piata Moghioros -- Comanda minima la taraba

design
design
01 Iul. 11 | COMERT
Ajunsa in piata intamplator, fara a-si propune sa cumpere cat pentru a umple debaraua de acasa, sora-mea a vrut sa cumpere cateva legume. La prima taraba, taranul a refuzat sa o serveasca pe motiv ca "eu nu vand de 2-3 lei". La urmatoarea taraba aceeasi poveste, dar si o explicatie...
1 COMENTARII
Duminica inchis! Mergem la biserica.
design
design
22 Iun. 11 | ECONOMIE
Traducerea anuntului afisat la intrarea intr-un magazin alimentar din piata Moghioros: "Duminica ne merge prost, asa ca mai bine stam acasa. Daca tot stam acasa, hai sa intoarcem situatia in favoarea noastra pozand in parintii crestinismului: <<Noi nu inselam clientul. Avem frica de Dumnezeu.>>"
0 COMENTARII

Eram gata sa renunt la un Dell Vostro V13 perfect functionabil.

design
design
19 Iun. 11 | PERSONAL
"Esti prost? Platesti!" -- este una dintre vorbele din popor a caror origine este pierduta in negura timpului. Este o vorba aparuta printre stramosii nostri cei partial civilizati, iar faptul ca regula este inca valabila arata ca aschia nu sare departe de trunchi.
0 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design