design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Ziua Nationala a Frantei, prilej de boulangerie pentru Ponta.

design
design
14 Iul. 12 | POLITICA
Doctorul in CV-uri s-a numarat printre invitatii receptiei organizate astazi de Ambasada Frantei cu prilejul Zilei Nationale a Frantei, unde i-a vorbit ambasadorului francez despre... marile proiecte franco-romane abandonate si despre necesitatea reluarii lor.
0 COMENTARII

Curiosity killed the cat.

design
design
02 Feb. 12 | DESCOPERA
Citind un articol din editia de astazi a ziarului online Gandul am aflat ca "savantii rusi au ajuns in pragul"... de a se lovi cu capul de prag. Dar si pe noi odata cu ei. Savantii "in sfarsit vor putea dezlega misterul lumii ascunse sub gheata Antarcticii de peste 20 de milioane de ani."
1 COMENTARII
Universul si prostia umana...
design
design
02 Feb. 12 | DIVERSE
"Universul si prostia umana sunt infinite. Dar despre Univers nu sunt atat de sigur." Citatul ii este atribuit lui Einstein, insa legatura sa cu fizicianul german este incerta. Asta nu face ideea mai putin adevarata. Prostia umana chiar nu cunoaste limite. Dovada este in imaginea alaturata.
0 COMENTARII

Spuneam mai jos ca omul este incapabil sa fie lucid...

design
design
30 Ian. 12 | PERSONAL
... in fata unor santaje sufletesti. Imaginea alaturata a strans pe FaceBook cateva sute de like-uri, share-uri si comentarii ale unor oameni milosi care in loc sa comenteze ceea ce vad au comentat cliseele africane care le-au rulat in capetele alea uni-neuronale.
0 COMENTARII

Eu, mare meloman...

design
design
29 Ian. 12 | MUZICA
... tocmai eu sa n'am pe blog o categorie dedicata muzicii? O deschid acum, insa nu stiu in ce masura ma voi ocupa de ea. Am fost un mare meloman pana pe la 25 de ani, dupa care a inceput sa-mi treaca. M-am schimbat mult in ultima vreme... Insa despre muzica vroiam sa vorbesc.
4 COMENTARII

Omul este incapabil sa fie lucid in fata unui santaj sufletesc.

design
design
27 Ian. 12 | DIVERSE
Internetul este singurul mediu liber creat de catre oricine doreste sa participe, indiferent de cetatenie, etnie, nivel de inteligenta, pregatire profesionala, conditie economica si apartenenta ideologica. De aceea, Internetul e locul unde prostia umana poate fi observata cel mai usor.
1 COMENTARII

"Oameni educati, de calitate si bun simt. Modele pentru societate."

design
design
22 Ian. 12 | PERSONAL
Imi doresc si eu asta, insa balta n'are peste. Luati-va gandul, oameni buni! Aici poti intra linistit in orice institutie a statului si sa incepi sa flegmezi in stanga si in dreapta pe toata lumea. Pentru ca Romania este o tara plina de incompetenti, unde adevaratul brand de tara este "merge si asa".
0 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design