design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design
Altii Au Talent
design
design
09 Mai 11 | PERSONAL
Acum... spuneti voi, asta poate fi numit talent, asa, sustinut de maica-sa in culise? Ce cauta la emisiune daca nu-i orfan? Unde esti tu, Adriane? Tutule, arata-le tati... invata-i tu pe fraierii aia ce inseamna talentul adevarat. Canta-le-o p'aia cu "In Australia Multa Adrenalina"...
3 COMENTARII
Adrian Orfanul Minune, castigator la "Romanii Au Talent".
design
design
26 Apr. 11 | PE SCURT
Aseara a avut loc la la ProTV finala concursului "Romanii Au Talent", la finalul careia hip-hopperul Adrian Tutu a fost desemnat de catre dragii nostri concetateni drept cel mai talentat roman. Voi comenta pe marginea subiectului dupa ce imi vor trece nervii si dezgustul total.
4 COMENTARII

George Carlin -- The American Dream ("Visul American")

design
design
06 Feb. 11 | PERSONAL
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in picioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20* de ani."
3 COMENTARII

George Carlin -- Rolul claselor sociale intr-o societate.

design
design
03 Feb. 11 | PERSONAL
"Stii cum descriu clasele economice si sociale din aceasta tara?... Clasa conducatoare pastreaza toti banii, nu plateste nicio taxa. Clasa de mijloc plateste toate taxele, executa intregul volum de munca. Saracii sunt in peisaj doar pentru a speria de moarte clasa de mijloc."
3 COMENTARII

The Balkan Girls, melodia despre fete frumoase si atat.

design
design
09 Dec. 10 | PERSONAL
Navigand pe YouTube, am dat peste o melodie mai veche a Elenei Gheorghe -- The Balkan Girls. Stiti voi, melodia cu care Romania s-a prezentat la Eurovisionul organizat de Rusia in anul 2009, si pentru care ma mir ca n'am obtinut cele mai putine puncte din istoria concursului.
4 COMENTARII

George Carlin - Salvarea Planetei.

design
design
17 Apr. 10 | PERSONAL
"Nu sunt unul dintre acei oameni care isi fac griji din orice. Aveti astfel de oameni in jurul vostru? E tara plina de ei; oameni care n'au ce face toata ziua decat sa se ingrijoreze pentru orice; sunt ingrijorati pentru aer, ingrijorati pentru apa, ingrijorati pentru pamant."
5 COMENTARII

George Carlin - Religia este o abureala.

design
design
06 Apr. 10 | PERSONAL
"Trebuie sa va spun adevarul, oameni buni; cand vine vorba de abureala, de o abureala absoluta, de mare clasa, trebuie sa tremuri plin de veneratie in fata campionului tuturor timpurilor la capitolul promisiunilor false si al afirmatiilor exagerate -- religia!"
6 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design