design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design
Link YouTube cu salt la un segment de timp.
design
design
20 Feb. 11 | UTIL
Tocmai i-am recomandat unui amic o melodie printr-un link catre YouTube. Insa am cautat ca atunci cand amicul avea sa dea click pe link, melodia sa inceapa de la minutul 0:45 pentru a trece peste introul sau putin cam monoton. Spre norocul meu, solutia era una foarte simpla. Iat-o...
2 COMENTARII

George Carlin -- The American Dream ("Visul American")

design
design
06 Feb. 11 | PERSONAL
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in picioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20* de ani."
3 COMENTARII

George Carlin -- Rolul claselor sociale intr-o societate.

design
design
03 Feb. 11 | PERSONAL
"Stii cum descriu clasele economice si sociale din aceasta tara?... Clasa conducatoare pastreaza toti banii, nu plateste nicio taxa. Clasa de mijloc plateste toate taxele, executa intregul volum de munca. Saracii sunt in peisaj doar pentru a speria de moarte clasa de mijloc."
3 COMENTARII

Dinozaurii au disparut in urma cu... cati ani?

design
design
27 Ian. 11 | PERSONAL
Un promo al Discovery HD mi-a amintit ca, in anul 2009, in Franta au fost descoperite cele mai mari urme de dinozaur... "de pe Terra". De parca au fost descoperite urme similare si pe alte corpuri ceresti. Ma rog! Problema este ca, de aceasta data, sunt foarte sceptic in privinta stiintei.
4 COMENTARII
O lume nebuna, nebuna de tot. Sweet IM pentru Messenger.
design
design
14 Ian. 11 | ZAMBETE
Nebuna, dar mai ales perversa. Iata animatia de baza a Sweet IM, o aplicatie gratuita compatibila cu Yahoo Messenger, Windows Live Messenger si alte platforme similare de chat si eMail. Este vorba despre o copila care zbiara din toti rarunchii, si in a carei cavitate bucala descoperim...
0 COMENTARII
NASA vorbeste despre presupusul sfarsit al lumii din anul 2012.
design
design
05 Ian. 11 | PE SCURT
NASA a numit filmul apocaliptic 2012 drept cel mai absurd film SF al tuturor timpurilor. Agentia Spatiala a dedicat in premiera o pagina a www.nasa.gov (vezi aici, si aici) unui subiect nestiintific, pentru a dezminti mesajul fimului si pentru a calma spiritele celor panicati in urma vizionarii sale.
2 COMENTARII

Ghena din Spitalul Universitar Bucuresti, o sursa de microbi?

design
design
30 Dec. 10 | PERSONAL
Recent, mi-am facut un set de analize la Spitalul Universitar. Traversand culoarele spitalului, am observat ca anumite zone din apropierea saloanelor cu bolnavi s-au transformat in ghene de gunoi permanente; praful, murdaria si resturile alimentare par sa dainuie acolo de ani intregi.
4 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design