design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design
Ghiozdan Pulla pentru fete.
design
design
12 Noi. 10 | ZAMBETE
Judecand dupa eticheta de la raft, promotia apartine hipermarketului Real, care banuiesc ca a ramas cu majoritatea acestor ghiozdane nevandute. Daca nu cumva cu toate. Ma intreb daca managerul care a dat acceptul comercializarii acestui produs mai lucreaza acolo. N'ar trebui.
11 COMENTARII

O reclama IKEA demna de... hartia igienica.

design
design
08 Noi. 10 | PERSONAL
Pe Internet circula un anunt care, aparent, este postat in toaletele magazinului IKEA Baneasa. Conform anuntului, clientii care folosesc toaleta sunt pusi in situatia jenanta de a trebui sa strige dupa un angajat IKEA pentru a le fi adusa hartie igienica, toaletele nefiind dotate cu asa ceva.
4 COMENTARII

Status Pimp este o teapa?

design
design
01 Noi. 10 | PERSONAL
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si sansele ca tu sa iti incasezi vreodata banii. Iata cazul unui pimper caruia i-a fost gasit nod in papura pentru a nu-i fi achitati banii castigati.
3 COMENTARII

Relatii romantice intre RATB si angajatii sai.

design
design
28 Oct. 10 | PERSONAL
Recent, ne-am intrebat ironic daca "se alege praful de RATB", referindu-ne la praful niciodata sters din troleele bucurestene. Acum, ne intrebam acelasi lucru la propriu, date fiind conditiile medievale in care lucreaza vanzatoarele de bilete ale regiei de transport public.
3 COMENTARII
Pantofi cu toc invizibil.
design
design
22 Oct. 10 | DIVERSE
Ati citit bine. Recent, pe piata britanica a fost lansat un articol de incaltaminte la care putine femei s-ar fi gandit. Un pantof cu-fara toc! Sau fara-cu toc?... Pana sa aflam care din variante este cea corecta, va propun un joc; incercati sa ghiciti pretul ineditului moft feminin.
5 COMENTARII

In spatele unui barbat puternic sta o femeie...

design
design
22 Oct. 10 | PERSONAL
... o femeie iubitoare? Una desteapta, puternica? Sau poate ca o femeie si mai puternica? Varianta din urma pare sa fie cea unanim acceptata ca fiind corecta. Insa si gresita. In realitate, in spatele unui barbat puternic nu sta o femeie "si mai puternica", si nici macar una puternica.
3 COMENTARII

Spicuiri din ciclul "Imi Sta Mintea-n Loc". Astazi, Loteria Romana.

design
design
20 Oct. 10 | PERSONAL
Daca la o ora dupa ce m-ai cunoaste ti-as spune ca sunt un optimist, probabil ca te-ar apuca rasul. Iar asta pentru ca mai niciodata n'am ceva pozitiv de spus, ci tot timpul critic. Si cum sa nu critic, atunci cand in jurul meu vad numai lucruri gandite cu fundul?
2 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design