design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Se alege praful de RATB?...

design
design
16 Oct. 10 | PERSONAL
... sau doar se tine scai? Iata cum se prezinta troleele RATB la interior, fara ca vehiculul din imagine sa fie "o exceptie". O exceptie a fost faptul ca, spre deosebire de alte dati, astazi am avut aparatul foto cu mine si mi-am amintit sa pozez; in trolee, insa, vom gasi zilnic aceeasi murdarie.
0 COMENTARII

O oferta de 2 bani.

design
design
14 Oct. 10 | PERSONAL
Aceasta oferta le intrece pe toate! Am mai prezentat recent cateva exemple de oferte ridicole facute de diferite magazine, unde reducerile erau de ordinul a 10 bani, si poate ca n'ar trebui sa revin asupra unui subiect in principiu nu tocmai important. Si totusi el merita reluat.
3 COMENTARII
Minus 10% reducere!
design
design
01 Oct. 10 | ZAMBETE
Pleonasmele ma amuza atunci cand sunt comise accidental de diferite persoane. Ni se intampla tuturor sa facem greseli de exprimare. Insa tre' sa fii destul de prost sa te ocupi de promotiile unei firme, sa fii platit pentru asta, si tu sa scrii "minus reducere" pe produs.
3 COMENTARII

S-a uscat cartusul imprimantei?

design
design
27 Sep. 10 | PERSONAL
Daca pe imprimanta alaturata s-ar afla o rola de hartie igienica, mesajul ar suna cam asa: "Cand ti s-au uscat cartusele, poti sa te stergi la fund cu imprimanta, pentru ca e numai buna de aruncat." Insa aici vorbim despre o alta hartie, menita sa previna uscarea tusului.
1 COMENTARII
Scuzati-ma putin, am o urgenta.
design
design
20 Sep. 10 | ZAMBETE
Despre elefanti stiam ca au o fire discreta; candva, la o emisiune TV, am auzit ca elefantii parasesc turma atunci cand se simt bolnavi. Se izoleaza. Insa, cat timp se simt in putere, elefantii par sa nu aiba nicio jena in a arata-o. Hotarat lucru, iubirea invinge orice obstacol.
1 COMENTARII
Eu iti dau un deget, iar tu imi iei toata mana.
design
design
14 Sep. 10 | ZAMBETE
Ce se intampla atunci cand un pescarus pofticios intalneste o pisica in castronelul careia au mai ramas niste bucate de la ultimul ospat?... Se intampla ca vedem transpus in lumea animalelor proverbul "eu iti dau un deget, iar tu imi iei toata mana".
4 COMENTARII
O analiza obiectiva a Romaniei, intr-un cotidian elvetian.
design
design
12 Sep. 10 | SOCIETATE
"Coruptia nu se limiteaza la oligarhi", titreaza Neue Zurcher Zeitung, precizand ca in Romania personalul medical incaseaza bani pentru aproape orice serviciu, elevii dau bani profesorilor la bacalaureat, iar proprietarii de vile beneficiaza de ajutor social.
2 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design