design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Burka, sau vesmantul-inchisoare al femeilor musulmane.

design
design
13 Mai 10 | DIVERSE
Dintre toate vesmintele traditionale ale musulmanilor, burka este cel mai dezumanizant. Femeile din Pakistan si Afganistan, tari in care burka este obligatorie, sunt acoperite integral de acest vesmant, ochii fiindu-le de asemenea acoperiti cu o mica fereastra de panza.
4 COMENTARII

Biserica Ortodoxa Romana este in plina campanie "electorala".

design
design
09 Mai 10 | PERSONAL
Ieri, in parcul bucurestean Drumul Taberei, am asistat la cea mai bizara manifestare cu caracter religios; un miniconcert hip-hop. Versurile melodiilor au constat intr-un amestec de mesaje socio-bisericesti, precum "Dumnezeu vine chiar aici in cartierul tau, frate!".
6 COMENTARII

Patronii se plang: Zonele pentru nefumatori nu aduc clienti!

design
design
06 Mai 10 | PERSONAL
Invocand pierderile inregistrate ca urmare a aplicarii legii fumatului in spatii publice, unii patroni prefera fie sa isi transforme localurile in spatii destinate exclusiv fumatorilor, fie sa omita respectarea in continuare a legii prin a-si invita clientii sa ocupe... toate locurile.
5 COMENTARII
Steaua ramane echipa etalon a unui campionat fara valoare.
design
design
04 Mai 10 | PERSONAL
Forbalul romanesc nu a fost valoros niciodata! Loturile care au facut exceptie de-a lungul timpului -- Steaua anilor '80 si nationala anilor '90 -- nu au facut decat sa confirme regula. Mai grav este faptul ca, de ani buni, regula nu mai este confirmata de nicio exceptie.
2 COMENTARII

Transportul in comun ar trebui sa fie gratuit.

design
design
02 Mai 10 | PERSONAL
Transportul in comun este un serviciu vital pentru bunul mers al unui oras. El nu este moftul nimanui, nu este un favor facut comunitatii si nu este o resursa de care aceasta nu ar putea dispune si singura. Asadar cum se justifica suprataxarea acestui serviciu?
4 COMENTARII

Isi merita banii serviciile de camatarie legala ale bancilor?

design
design
28 Apr. 10 | PERSONAL
Circula zvonul ca angajatii bancilor sunt printre cei mai bine platiti romani. Insa nu imi dau seama daca criteriile nepotiste aplicate la angajarea in institutiile bancare sunt datorate atuului financiar, sau faptului ca aici munca seamana cu un sejur la Poiana Brasov.
3 COMENTARII
Acum inteleg (de) ce nu avem voie sa copiem la scoala.
design
design
26 Apr. 10 | ZAMBETE
... insa eu am stat in ultima banca, am copiat pe rupte, iar acum ma prefac ca lucrez intr-un birou foarte frumos. Mai bine stateam in prima banca, invatam bine si ajungeam departe; puteam fi omul de baza in firma! Desi... nu era pacat sa-mi stea mintea la altceva?
5 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design