design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design
Cele mai renumite 10 marci de ciocolata din lume.
design
design
15 Apr. 10 | DIVERSE
Printre dulciuri, ciocolata este precum trandafirul printre flori; cea mai iubita dulcegarie. Totusi, ciocolata este si cea mai ocolita tentatie de catre persoanele care tin la silueta lor. Iata recomandarile noastre pentru cei ce nu isi pot refuza acest deliciu.
4 COMENTARII

Alimentele eco, sau "Povestea Porcului" in anul 2010.

design
design
14 Apr. 10 | PERSONAL
Cunoscute si ca "alimente bio", sau "organice", alimentele eco sunt produse de origine animala sau vegetala obtinute fara utilizarea substantelor chimice, fara adaosuri de aditivi sau alte substante sintetice, nemodificate genetic si neexpuse iradierii.
4 COMENTARII

Dermatita seboreica sau psoriazis? (I)

design
design
13 Apr. 10 | PERSONAL
Multe dintre afectiunile pielii au cauze ce nu sunt inca in totalitate explicabile pentru expertii dermatologi. In acest articol vom realiza o analiza comparativa a doua dintre afectiunile pielii, ce nu prezinta o rezolvare definitiva: psoriazisul si dermatita seboreica.
1 COMENTARII

La Microsoft, conversatiile in romana sunt la ordinea zilei.

design
design
12 Apr. 10 | PERSONAL
In ultimul deceniu am auzit vorbindu-se deseori despre "romanii de la Microsoft"; la succesul gigantului Microsoft pare sa isi fi adus aportul intr-atat de multi experti romani din domeniul IT incat limba romana a devenit cea de a doua "limba oficiala" a companiei.
5 COMENTARII
Patinaj artistic - final grandios in stil Michael Jackson.
design
design
07 Apr. 10 | ZAMBETE
In 1992, cand a concertat la Bucuresti, Michael Jackson si-a inceput spectacolul aparand brusc de undeva de sub scena. Iata o patinatoare care a tinut sa copieze stilul lui Michael; insa, fiind la finalul reprezentatiei sale artistice, ea a facut-o in sens invers.
2 COMENTARII

George Carlin - Religia este o abureala.

design
design
06 Apr. 10 | PERSONAL
"Trebuie sa va spun adevarul, oameni buni; cand vine vorba de abureala, de o abureala absoluta, de mare clasa, trebuie sa tremuri plin de veneratie in fata campionului tuturor timpurilor la capitolul promisiunilor false si al afirmatiilor exagerate -- religia!"
6 COMENTARII
Uita-te la mine cand vorbesc cu tine!
design
design
16 Mar. 10 | ZAMBETE
Cunosc o fata care, atunci cand se afla printre prieteni, nu are retineri in a elibera discret vanturi; stie ca nu i-ar trece nimanui prin minte ca "de vina" este vreuna dintre fete. In videoclipul alturat avem o alta situatie in care "de vina" nu poate fi decat un barbat.
2 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design