design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

China, cea mai mare putere economica a lumii?

design
design
23 Ian. 10 | ECONOMIE
China pare sa fi avut de castigat de pe urma crizei financiare. In timp ce economiile vestice au cunoscut un usor declin in decursul anului 2009, economia Chinei a avut un traseu diametral opus, sustin specialistii companiei de audit si consultanta PwC.
1 COMENTARII
Cainele dansator de merengue.
design
design
22 Ian. 10 | ZAMBETE
Un dresor, mare amator de merengue si, probabil, aflat in lipsa unei partenere de dans, si-a invatat catelul sa se miste pe ritmuri latine.
0 COMENTARII
Cel mai tanar dansator de tehno din lume.
design
design
20 Ian. 10 | ZAMBETE
Se intampla la Ibitza - una dintre cele mai celebre destinatii turistice din lume. Se pare ca viata de noapte si petrecerile spaniolilor sunt molipsitoare chiar si pentru cei mici.
0 COMENTARII

Lipsa de respect a UDMR pentru functia suprema in stat.

design
design
19 Ian. 10 | PERSONAL
Candidatura lui Kelemen Hunor la presedintia Romaniei este unul dintre lucrurile despre care mi-ar fi placut sa pot scrie luna trecuta. Este revoltator faptul ca UDMR si-a permis sa participe la aceste alegeri, ca dealtfel si faptul ca legea a permis aceasta candidatura.
2 COMENTARII
La 23 de ani, Honorius Prigoana apare in buletinele de vot!
design
design
18 Ian. 10 | PERSONAL
In Bucuresti au fost organizate ieri alegeri parlamentare partiale contand pentru Colegiul 1. Inregistrand o prezenta la vot de 27%, scrutinul l-a dat drept castigator pe liberalul Radu Stroe, in detrimentul post-adolescentului candidat PD-L, Honorius Prigoana.
1 COMENTARII

O calatorie cu RATB... La Bulivar, birjar! La Bulivar!

design
design
15 Ian. 10 | PERSONAL
Din vremurile cand ajungeam la liceu intr-un autobuz darapanat, cu podele fisurate, ale carui usi daca se inchideau etans omorau calatorii prin gazare, pana la Mercedesurile actuale, RATB a parcurs un drum lung. Si calatorul roman a parcurs un drum lung: doua statii!
3 COMENTARII

Despre gripa porcina si alte viitoare isterii in masa.

design
design
14 Ian. 10 | PERSONAL
Copilaria se sfarseste in ziua in care afli ca vei muri candva - spune o vorba din batrani. Mai tarziu, oamenii isi fac timp pentru mici melancolii care le amintesc de vremurile cand erau nemuritori. Insa ce legatura poate avea gripa porcina cu "ce n'as da sa fiu copil din nou!"
0 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design