design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Nokia are (probabil) cele mai proaste setari pentru modul video.

design
design
27 Dec. 11 | PERSONAL
Nu stiu daca setarile din fabricatie ale telefoanelor altor branduri difera, dar stiu ca setarile modului video ale Nokia X3-02 si Nokia 5228 sunt gandite cu fundul. Sunt gandite atat de prost incat, mie unul, mi-au ridicat tensiunea instantaneu. 5228-ul a si invatat sa zboare din acest motiv.
2 COMENTARII

Ipocrizie in mare stil... feminin.

design
design
27 Dec. 11 | PE SCURT
Femeile, aceste fiinte nevinovate care arata cu degetul la obsedatii care nu se gandesc decat la sex... Adevarul e ca stiinta, tehnologia si 95% din patrimoniul cultural al omenirii au picat din cer. Ma rog! Asadar, femeile considera ca isi inseala iubitul doar daca sunt penetrate de un alt mascul.
1 COMENTARII

Lovejoy -- fulgul de zapada pe care Soarele il lasa rece.

design
design
17 Dec. 11 | DESCOPERA
"Lovejoy", adica "placerea dragostei" in traducere libera... Ce nume de starleta porno! Cometa Lovejoy, un bulgare de gheata cu diametrul de 200 de metri, a traversat ieri coroana solara sfidandu-i temperatura de 1 milion de grade celsius. Micul punct a ramas rece in fata maretiei Soarelui.
1 COMENTARII

Sa vorbim despre universul fascinant al legislatiei rutiere. ( III )

design
design
11 Dec. 11 | DIVERSE
Am sa va spun imediat ce anume mi-a mai scos peri albi din Codul Rutier. Mai intai hai sa ne amuzam dand click aici pentru a ameti pagina Google, sau aici pentru a inclina-o. Comanda din urma merge si cu cuvantul "askew". Eu am descoperit efectul cautand "tilt" si am crezut ca mi s-a virusat PC-ul.
0 COMENTARII

Anomaliile examenului de traseu pentru obtinerea permisului auto.

design
design
10 Dec. 11 | PERSONAL
N'o fi traseul la fel de important ca Bacalaureatul, insa este si el unul dintre testele dificile la care ne supune viata. Cel putin pe unii dintre noi. Si nu dificultatea sofatului ar fi o problema, cat masura in care politistul examinator este o fire dificila, sau pur si simplu una careia nu-i esti pe plac.
0 COMENTARII

Sa vorbim despre universul fascinant al legislatiei rutiere. ( II )

design
design
09 Dec. 11 | DIVERSE
Pentru a nu mai merge in paralel cu postarile dedicate intrebarilor stupide din chestionarele auto si cu cele despre articolele bizare din codul rutier, le voi pune pe toate la un loc. In acest episod aflam ca atata timp cat nu esti implicat intr-un accident nu e musai sa cunosti legislatia.
1 COMENTARII

Dinamo Zagreb se vinde greu in UEFA Champions League.

design
design
09 Dec. 11 | DIVERSE
Aseara am asistat la... cel mai nesimtit blat din istoria fotbalului -- un dublu aranjament in cea mai importanta competitie sportiva inter-cluburi a lumii. Aranjamentele au avut loc in grupa D a UEFA Champions League, la meciurile Dinamo Zagreb - Olimpique Lyon si Ajax - Real Madrid.
0 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design