design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design
Beavis and Butt-Head -- Letters to Santa Butt-Head.
design
design
05 Dec. 11 | ZAMBETE
Daca tot suntem in luna cadourilor, hai sa tragem cu ochiul in sacul plin cu surprize al Mosului Butt-Head. Nu stiu in ce masura clipul ii va amuza pe cei care nu sunt familiari cu personajele, pentru ca Beavis and Butt-Head este o productie MTV a anilor '90 (reluata luna trecuta), insa incercam...
0 COMENTARII

Sa vorbim despre universul fascinant al legislatiei rutiere. ( I )

design
design
04 Dec. 11 | DIVERSE
Habar n'aveam ca o masina poate avea un stapan. Stapani au animalele, sclavii si eventual mosiile -- majoritatea dintre ele incluzand animale, candva si sclavi. Eu stiam masinile au proprietari, fiind obiecte, bunuri. Insa... m-am inselat. Noroc ca mi-a mai deschis ochii Codul Rutier.
0 COMENTARII

Vreau mai multe meciuri de fotbal fara barbati in tribune.

design
design
20 Noi. 11 | SOCIETATE
Recent, in campionatul de fotbal al Turciei s-a disputat un meci la care barbatii nu au avut voie sa asiste. Tribunele stadionului au fost ocupate exclusiv de 42.000 de femei si copii care au creat o atmosfera diferita de cea cu care ne-au obisnuit leprele masculine vesnic prezente la peluze.
0 COMENTARII

Wikipedia iese periodic la cersit.

design
design
19 Noi. 11 | DIVERSE
1 miliard USD este totalul donatiilor anuale la care vrabia-malai-viseaza organizatia non-profit Wikipedia. Insa ce-i asa non-profit la un site web care cheltuie anual miliardul? Pai... Si eu pot avea profit zero, ba chiar pot avea pierderi daca "cine imparte parte isi face" un salariu cu multe zerouri.
1 COMENTARII

Chestionarele auto sunt un monument de prostie! (partea a II-a)

design
design
18 Noi. 11 | SOCIETATE
Fac chestionare auto in paralel pe situl Directiei Regim Permise de Conducere (autoritatea examinatoare) si in manualul de legislatie rutiera cumparat de la scoala de soferi. Tocmai am dat peste o intrebare al carei raspuns corect difera in functie de chestionar. M-a confuzat putin.
0 COMENTARII

Whist si Rent pe DoiZece -- imbolnavire de nervi controlata.

design
design
15 Noi. 11 | DIVERSE
Iubesc jocurile de whist si de rent. Pe la 20 de ani mi-am pierdut zeci, poate chiar sute de nopti jucand whist si rent cu prietenii -- de cu seara pana dimineata cand se crapa de lumina. Am umplut atunci o gramada de caiete scolare cu tabele de joc, ba chiar si vreo doua caiete studentesti.
0 COMENTARII

Loteria Romana -- coincidenta si superstitie. Teoretic si noroc.

design
design
14 Noi. 11 | SOCIETATE
1, 9, 12, 20, 34, 45 -- sunt numerele care aseara au bagat 7,2 milioane de euro in buzunarul unui client al Loteriei Romane. Acesta a castigat (?) marele premiu pe o varianta simpla jucata la o agentie loto din cartierul bucurestean Colentina, in ziua extragerii -- 13 noiembrie, ora 13:13.
0 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design