design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design
Ghici ce face nevasta-ta.
design
design
25 Aug. 11 | ZAMBETE
Intr-o seara, in timp ce pregatea o cina romantica, un tip primeste un eMail de la cel mai bun prieten al sau. Mesajul avea atasata imaginea alaturata si suna cam asa: "Ghici ce face nevasta-ta in momentul asta. Iti trimit o poza ca sa o vezi..."
2 COMENTARII

Dilema in Cotroceni: AFI sau AnuFI

design
design
20 Aug. 11 | PERSONAL
Ca o veritabila pasare de noapte ce sunt, cunosc toate magazinele non-stop din Dr. Taberei si cateva din cartierele invecinate. Preferatul meu este Real -- AFI Cotroceni. Este mare, aprovizionat... si imprevizibil. Acolo, cumparaturile nocturne sunt deseori pline de suspans.
2 COMENTARII

Portabilitatea numerelor de telefon, plus alte tragedii.

design
design
19 Aug. 11 | SOCIETATE
... duduia de la Relatii Clienti mi-a inchis gura cu un "ne pare rau daca nu sunteti la curent, insa modalitatea de atentionare asupra parasirii retelei a fost aleasa de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei, nu de Orange, si a fost promovata in mass-media".
2 COMENTARII

Adevaru-i ca este tare, tare greu!

design
design
18 Aug. 11 | LA IDEI
Folosesc Internetul de 10 ani, timp in care mi s-a intamplat de cateva ori sa scriu un eMail, un comentariu sau un articol si sa pierd totul datorita proastei conexiuni. Este mult? Este putin?... Eu consider ca si o data daca se intampla este inacceptabil, cat timp totul putea fi evitat fara niciun efort.
0 COMENTARII
Sa-i spuna cineva catelului ca nu este bine sa fluieri in casa.
design
design
15 Aug. 11 | ZAMBETE
... vorba vine. Nu-s superstitios. Va prezint un catel care le are cu fluieratul. Am mai vazut astfel de catei, ba chiar am un dulau la parterul blocului care canta odata cu sirenele ambulantelor care trec prin zona. Catelul din imagini este mai simpatic, insa, pentru ca n'are nici o luna, cred.
0 COMENTARII

... dezamagit de radioul meu Sony.

design
design
14 Aug. 11 | PERSONAL
Mi-am cumparat un aparat radio, ieri. Cum televizor nu mai am de foarte multi ani, mi-am zis ca un radio n'ar strica sa am, totusi. Mai scot si eu capul din grota, mai aud o stire... Asta in completarea documentarelor de pe YouTube si a informatiilor din editiile online ale diferitor ziare si reviste.
0 COMENTARII

Asa-zisi sportivi, campioni ai crimei.

design
design
13 Aug. 11 | SOCIETATE
Tocmai am citit pe adevarul.ro despre o altercatie dintr-un club de noapte tulcean, care s-a lasat cu mortea unui om. DJ Fofo a fost victima, iar criminalul este un sportiv, chipurile. Un practicant de K1. Stiti voi, sportul acela in care doi oameni se bat pana cand ramane doar unul in picioare.
0 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design