design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design
Catelul cu suflet de... caine.
design
design
12 Iul. 11 | ZAMBETE
Acu' spuneti voi, cum sa-i iei apa de la gura unui ghem de om? Il suspectez pe nenea cutulica asta ca, pe vremea cand copilul inca umbla in patru labe prin patut, obisnuia sa-i fure laptele din biberon. Da, da, da... Cu siguranta are sa faca la fel si mai tarziu, cand copilul are s'o dea pe bere.
1 COMENTARII

Piata Moghioros -- Comanda minima la taraba

design
design
01 Iul. 11 | COMERT
Ajunsa in piata intamplator, fara a-si propune sa cumpere cat pentru a umple debaraua de acasa, sora-mea a vrut sa cumpere cateva legume. La prima taraba, taranul a refuzat sa o serveasca pe motiv ca "eu nu vand de 2-3 lei". La urmatoarea taraba aceeasi poveste, dar si o explicatie...
1 COMENTARII

"Crezi in Dumnezeu?" -- o intrebare gresita.

design
design
26 Iun. 11 | RELIGIE
"Crezi in Dumnezeu?" este o intrebare absolut stupida. Singurii care nu cred in Dumnezeu sunt satanistii. In rest, toata lumea crede sau ar crede in Dumnezeu. Inclusiv ateii. Insa aici intervine intrebarea fireasca: "Crezi ca exista Dumnezeu?" -- singura care necesita un raspuns.
2 COMENTARII

Meseriasi de Romania: Medicii stomatologi.

design
design
24 Iun. 11 | SOCIETATE
Experientele mele si ale apropiatilor mei cu doctorii de orice profil au fost totdeauna parca desprinse din filmul "Zona Crepusculara". Au fost de-a dreptul paranormale. Ori atragem noi ghinionul, ori lumea medicala este ticsita cu incompetenti. Momentan, ma voi lega de medicii stomatologi.
1 COMENTARII

Vrei sa donezi niste carti? Ok, atunci ai de umblat.

design
design
23 Iun. 11 | SOCIETATE
Anul trecut, am primit cadou 12 carti scrise in limba engleza din seria Wordsworth Classics. Erau noi, abia cumparate si aduse in tara. Cum numai de citit nu imi mai arde de ani buni, am dus cartile la Biblioteca Metropolitana Nicolae Labis, aflata in cartierul Dr. Taberei -- unde locuiesc.
2 COMENTARII
Duminica inchis! Mergem la biserica.
design
design
22 Iun. 11 | ECONOMIE
Traducerea anuntului afisat la intrarea intr-un magazin alimentar din piata Moghioros: "Duminica ne merge prost, asa ca mai bine stam acasa. Daca tot stam acasa, hai sa intoarcem situatia in favoarea noastra pozand in parintii crestinismului: <<Noi nu inselam clientul. Avem frica de Dumnezeu.>>"
0 COMENTARII
Merde (rahat)
design
design
22 Iun. 11 | SOCIETATE
Nu m-am priceput niciodata sa aproximez varsta cuiva. Am sa incerc, totusi, si am sa-i dau barbatului din imagine aproximativ 45 de ani. Ma intreb daca tricoul respectiv era primit cadou si il purta pentru ca n'avea altul curat in ziua respectiva, sau pentru ca l-a ales din garderoba.
3 COMENTARII
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design