design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Link YouTube cu salt la un segment de timp.

design
design
20 Feb. 11 | UTIL
Tocmai i-am recomandat unui amic o melodie printr-un link catre YouTube. Insa am cautat ca atunci cand amicul avea sa dea click pe link, melodia sa inceapa de la minutul 0:45 pentru a trece peste introul sau putin cam monoton. Spre norocul meu, solutia era una foarte simpla. Iat-o...
ZOOM & GALERIE
Asadar, pentru ca un link catre YouTube.com sa "stie" sa ruleze un clip video de la un anumit minut atunci cand este clickat, tot ce trebuie sa faci este sa adaugi in continuarea respectivului link urmatorul cod:

#t=0m45s

Codul spune linkului sa ruleze videoclipul de la minutul 0:45. Poti edita codul pentru a seta orice alt minut de start pe care il doresti. Iata si un exemplu concret, anume linkul care l-am recomandat amicului meu:

http://www.youtube.com/watch?v=FO566BKY2Jc#t=0m45s

Stefan M.
PE ACEEASI TEMA : youtube, stiati ca
#2. NeOm
trimis la 22.02.11, ora 00:40
Tare chestie...chiar ma gandeam sa trimit acum 10 minute...doar o parte a unui film.
Comenteaza
#1. silv3r
trimis la 22.02.11, ora 00:25
habar n-aveam.uneori utila ;)
Comenteaza
NUME
E-MAIL
WWW
CUVANT
introdu cuvantul de validare
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design