design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Ghici ce face nevasta-ta.

design
design
25 Aug. 11 | ZAMBETE
Intr-o seara, in timp ce pregatea o cina romantica, un tip primeste un eMail de la cel mai bun prieten al sau. Mesajul avea atasata imaginea alaturata si suna cam asa: "Ghici ce face nevasta-ta in momentul asta. Iti trimit o poza ca sa o vezi..."
ZOOM & GALERIE
... sotul vede imaginea, renunta la planurile sale, lasa totul vraiste in bucatarie si isi asteapta sotia sa ajunga acasa. Femeia ajunge acasa intr-un tarziu, iar sotul, fara sa-i spuna nimic, tabara pe ea.

Click aici pentru a vedea o copie stufoasa a certificatului IML.

Inainte de miezul noptii, amicul ii trimite un alt eMail in care ii spune: "Amice, imi pare rau, cred ca am folosit prea mult zoom la fotografia de mai devreme. Uite, iti trimit una in care am cuprins un cadru mai larg..."

Ma intreb daca s-a gasit cine sa dea click pentru a vedea certificatu' IML.

PE ACEEASI TEMA : relatii
#2. coana leana
trimis la 25.08.11, ora 01:26
cu siguranta pentru ca are dimensiuni similare cu ce trebuie.. Probabil ca involuntar
Comenteaza
#1. nea nicu
trimis la 25.08.11, ora 01:24
si eu tot nu inteleg ce ar cauta cu manuta copilului in gura :))
Comenteaza
NUME
E-MAIL
WWW
CUVANT
introdu cuvantul de validare
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design