design
cont nou
web design logo
sageata sus
read feed rss acasa stiri din politica stiri din economie stiri din societate stiri din sanatate descopera stiri mondene stiri diverse stiri externe design
parfumuri
design

Paste Fericit + Prosti Fericiti = Pasti Fericit

design
design
25 Apr. 11 | ZAMBETE
Intr-o urare lansata vizitatorilor pe loto.ro in data de 22 aprilie, Loteria Romana pare sa nu se poata hotari cui sa se adreseze; tuturor romanilor, sau numai jucatorilor la sistemele sale de joc. Asa ca loteria a adoptat o formulare care sa impace si capra si varza.
ZOOM & GALERIE
Tot astazi a fost revizuita pagina, vad, iar urarea a luat forma corecta. Insa in cache-ul Google (aici) inca apare vechea formulare.

Stefan M.
PE ACEEASI TEMA : loto
#2. stef@n
trimis la 27.04.11, ora 05:08
Anul trecut mi-ai trimis urarea aia de Paste... Tu ma? Credinciosule!
:))
Dar macar a fost misto.

Ce face un magar pe un camp cu canabis? Paste fericit!
Comenteaza
#1. mishu
trimis la 27.04.11, ora 00:15
Si totusi "Sfintele Pasti" este corect. Mi s-a parut si mie ciudat cand am dat de aceasta exprimare anul trecut. Dar na, limba rromana involueaza cu succes.
Comenteaza
NUME
E-MAIL
WWW
CUVANT
introdu cuvantul de validare
RECOMANDATE
... unde este Dumnezeul vostru?
Omul este cea mai spurcata specie din Univers. Nu exagerez. N'o spun pentru a starni curiozitati, ci pentru ca este purul adevar. Veti avea chiar voi opinii mai dure (...)
George Carlin - The American Dream
"Proprietarii acestei tari nu vor cetateni bine informati si bine educati capabili sa gandeasca critic. Nu vor oameni care sa fie destul de destepti pentru a sta la masa in bucatarie si a-si da seama cat de rau sunt calcati in pi- cioare de un sistem care i-a inselat in urma cu 20 de ani."
CELE MAI CITITE
Cumpara o stea pentru cineva drag (...)
Ultima moda printre romanticii incurabili din Romania este situl CumparaoStea.ro unde -- ati ghicit! -- se vand stele verzi. Aici, pentru numai 250 de lei, vesnicii (...)
Turistul blocat in Bucegi a fost salvat. Eu am...
Cazul bucuresteanului de 29 de ani care a fost salvat saptamana trecuta dupa ce s-a ratacit in Muntii Bucegi mi-a adus aminte ca si eu am trecut candva printr-o (...)
Japonezii prefera relatiile interumane in locul...
"Mentalitatea japonezilor este prima piedica in calea raspandirii crestinismului in Japonia." Cam asa se pune problema intr-o revista de opinie crestina. Ma revolta (...)
Status Pimp este o teapa?
Daca te tenteaza sa intrii in reteaua Status Pimp pentru a obtine un venit suplimentar depunand un efort minim, trebuie sa stii ca minime sunt si (...)
 
despre / contact / index / 2009-2017 © StatuiaNuda.ro
design design